Küçük Honda Civic Türkiye’de Satılacak mı? Honda City iş yapar mı?

Yeni Honda City Yorumları.
Yeni Honda City Yorumları.

Yeni Honda City Yorumları, 2020 Honda City Yorumları, Yeni Honda City Özellikleri, 2020 Honda City Özellikleri, Honda Yeni 1 Litre Turbo Motor.

Yeni Honda City çok iddialı olmuş. Küçük Civic Sedan denmesini hak ediyor. Tasarımla birlikte konfor, sürüş güvenliği ve teknolojik özellikleri iyileştirilmiş. 120 HP güç, 173 Nm tork üreten 1.0 VTEC Turbo motor var. 7 ileri CVT şanzımanı var. Honda City tüketim açısından 5 liraya 25 kilometre yol gidebildiği belirtiliyor. Yeni Honda City Yorumları.

youtube.com/msemedya

Küçük Sedan Sınıfı’nda çok büyük bir boşluk var. Honda bu boşluğu çok iyi gördü ve Honda City modelini son derece iddialı bir şekilde yeniledi. Keşke Honda Türkiye’deki fabrikasını kapatacağına bu modelin üretimi yapsa. Sadece iç pazara yapacağı satış bile onlara yetecektir.

Yeni 1.0 litre turbo VTEC motor çok iddialı özelliklere sahip olmasıyla dikkatimi çekiyor. 1,5 litrelik motora göre başarılı sürüş performansı, 1,8 litrelik motora eşdeğer tork ve 122 PS’lık yeni 1.0 litrelik Turbo motorla ilk kez karşılaşıyorum. Bu arada bahsettiğim bu yorumlar benim değil Honda Medya tarafından açıklanan bilgiler. Benim yorumum çok net: Bu motor seçeneğiyle hem City hem Civic çok iş yapar.

Ocak – Eylül döneminde 100 bin adetten fazla satılan Honda City, toplam satış rakamı olarak 1996 yılından bugüne kadar 4 milyon adetten fazla. Tamamen yeni Honda City’nin tasarımı, LED Gündüz Farları (DRL), LED Stoplar, Krom Ön Izgara, Shark Fin projektör farlarının yanı sıra, gerçekten dikkat çekecek keskin karakter çizgilerine sahip. Yeni Honda City’nin beğenimi kazanan 15 inç alaşım jantları da iddialı.

Yeni bir 1.0 litre DOHC 3-silindir, 12 valf, VTEC TURBO motoru kullanan Yeni Honda City, RS logolarına da sahip. 5.500 d/d’de maksimum 122 PS ve 2.000 ile 4.500 rpm’de maksimum 173 Nm tork sunuyor. Yeni motor, önceki nesil 1.5 litre motora göre başarılı sürüş performansı ve 1.8 litre motora eşdeğer güçlü tork sağlıyor.Bu motora sürekli değişken 7 ileri oranlı CVT otomatik şanzıman eşlik ediyor. Açıklanan fabrika verisi tüketim değeriyle 23,8 kilometrede 1 Litre tükettiği yönünde. Yani 100 km ortalama yakıt tüketimi 4.2 litre. 4.2 litre x 5.10 TL = 21.4 TL 100 km 21 kuruş

Honda City yüksek ihtimalle Türkiye’de satılacak. Honda Türkiye yetkililerinden satılmayacağı yönünde bir açıklama gelmedi.

Yeni Honda City Yorumları

Yeni Honda City Yorumları

Yeni Honda City Yorumları.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

2019 Yılında Türkiye’de hangi SUV kaç tane sattı?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba