Maserati GranTurismo’nun Kasasını Değiştiriyor! Değişim Öncesi GranTurismo Zeda Ortaya Çıktı!

Maserati GranTurismo Zeda Tanıtıldı.
Maserati GranTurismo Zeda Tanıtıldı.

Maserati güncel GrandTurismo modeline artık veda ediyor ve yeni neslinin hazırlıklarını hızlandırıyor. GranTurismo’nun son günlerini ise çıkardığı özel bir versiyonla taçlandırıyor. GranTurismo Zeda adını verdiği özel versiyonda, standart modele göre otonom sürüş gibi özellikler eklenerek oldukça fazla iyileştirmeler yapılmış. Maserati GranTurismo Zeda Tanıtıldı.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

GranTurismo Zeda’nın dış tasarımında oldukça dikkat çeken çift renkli ve geçişleri olan boyası, geçmiş ile gelecek arasında bir köprüyü simgelemesi amacıyla tasarlanmış. Maserati’nin güncel GranTurismo modeli ilk olarak 2007 yılında Cenevre Otomobil Fuarı’nda karşımıza çıkmıştı. GranTurismo, Maserati için önemli bir kilometre taşı oluşturan model olarak tarihe geçti. İki kapılı dört koltuklu yapısıyla klasik bir Pininfarina dizaynına sahip bir model olarak öne çıktı. 2009 yılında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ise GranTurismo model gamına cabrio modeli olan GranCabrio eklendi.

Maserati GranTurismo, geçen yıllarda ufak makyajlara tabi tutulsa da 2018 yılında en kapsamlı makyaj operasyonuna uğradı. Oldukça fazla kişiselleştirilebilirlik özelliği sunan Maserati GranTurismo, 16 farklı iç döşeme renginde tercih edilebiliyor. GranTurismo’nun motor kaputunun altında ise 4.7 litrelik V8 Ferrari motoru bulunuyor. Bu motorla 460 beygirlik güç ve 520 Nm tork sunuyor.

2007 yılından bugüne Maserati GranTurismo dünya genelinde 40.000 adetten fazla satıldı. Bu satışların 28.805 adetini GranTurismo oluştururken, 11.715 adetini de cabrio modeli olan GranCabrio oluşturdu.

Maserati GranTurismo Zeda Tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

Ford ilk e-spor takımını kurmak için dünya üzerindeki en iyi oyuncuları arayacak! Başladılar!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba