Ford ilk e-spor takımını kurmak için dünya üzerindeki en iyi oyuncuları arayacak! Başladılar!

Ford E Spor Takımı.
Ford E Spor Takımı.

Her gün dünya çapında milyonlarca insan sanal bir Ford aracının direksiyonuna geçip arkadaşlarıyla veya topluluklar içinde yarışmanın tadını çıkartıyor. Şimdi Ford, ilk e-spor takımını kurmak için dünya üzerindeki en iyi oyuncuları arayacak. Ford E Spor Takımı.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Ford bu sene her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Avrupa’nın bir numaralı oyun fuarı Gamescom’da Avrupa’nın dört bir yanından gelen profesyonel e-spor oyuncularından yeni bir takım kurmayı hedefliyor. Ford Avrupa Pazarlama satış ve Servis Başkan Yardımcısı Roelant de Waard yaptığı açıklamada, ‘Ford başkalarının kıskanabileceği inanılmaz bir yarış geçmişine sahip. Şimdi bu deneyimleri e-spor dünyası için uygulama vakti’ dedi.

Dünya genelinde e-spor pazarının bu yıl içinde %26,7 artış sağlayarak 1,1 Milyar Dolar gelir sağlaması bekleniyor. Ayrıca 201,2 milyon e-spor taraftarı ve yaklaşık 252,6 milyon izleyicisi ile toplam 453,8 milyon izleyiciye ulaşmayı planlıyor.

Ford Avrupa’nın tasarım yöneticisi olan Amko Leenarts yaptığı açıklamada, ‘Gerçek ile sanal hayat birbirine karışmış durumda, oyunlar artık kültürümüzün bir parçası haline geldi. Günlük hayatımızda yaptığımız aktivitelerin birçoğu, fitness uygulamalarının kullanılmasından bedava kahve içmek için puan toplanmasına kadar oyunlaştırılıyor’ dedi.

2017 yılında Ford, Gamescom’da stand açan ilk üretici firma unvanına sahip oldu. Her yıl yüz binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan Gamescom’da geçen sene bir ilke imza atıldı. Ford fuar tarihinde ilk kez yapılan araç gösterisine öncülük etti. Ford bu gösteride Avrupa’nın en çok satılanpikap modeli olan Ford Ranger Raptor’u tanıttı.

Fordzilla takımının yarışacağı oyunlar arasında her yıl milyonlarca kişinin oynadığı ödüllü Forza Motorsport 7’de bulunuyor. Dünya çapında her ay milyonlarca insan Ford aracını seçip Forza oyunlarını oynuyor. Forza oyununun yaratıcılarından Justin Osmer, ‘Ford gibi büyük markaların e-spor girişimleri başlattıklarında tercih edilen oyunlardan biri olduğumuzu görmek bizim için mutluluk verici’ dedi.

Ford E Spor Takımı. Araba Habercisi Dergisi.

2020 Skoda Octavia Tanıtıldı! Bu tasarım dersine çok iyi çalışmış dedirtiyor!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba