Mercedes Benz Pro Connect uygulamasını geliştirdi.

Mercedes Benz Pro Connect uygulaması, Mercedes Pro Connect, Pro Connect ne işe yarıyor, Mercedes Benz Van Pro Connect.

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

youtube.com/msemedya

Pickup 2019 Satış Rakamları Nasıl Oluştu?

Mercedes Benz Pro Connect uygulaması Nedir?

Mercedes-Benz Vans, iki yeni hizmeti olan Dijital Sürücü Günlüğü ve Uzaktan Erişim özelliklerinin eklenmesi ile Mercedes pro Connect uygulamasını geliştirdi.

Uzaktan Araç Erişimi, herhangi bir araca atanan sürücünün dünyanın neresinde olursa olsun aracın kilidini açabileceği ve isteğe bağlı olan yardımcı ısıtıcıyı çalıştırabileceği anlamına gelmektedir. Bu, sürücü araçta olmasa bile araca yüklenilecek paketlerin yüklenilebilmesini sağlar. Anahtarlar araçta kilitli kaldılar ise artık daha kolay kurtarılabilirler. Ayrıca, kilitlenmemiş araçlar tespit edilebildiğinden ve tekrar kilitlenebildiğinden bu sistem hırsızlığa karşı gelişmiş bir koruma sağlar.

Dijital Sürücü Günlüğü, araç günlüklerinin şirketlerin saklayabilmesi açısında PDF dosyasına dönüştürülmesini sağlar. Araç sahiplerinin ticari kilometre ve tüm seyahatlerinin kaydını tutarak bunların hesaplanmasına yardımcı olur.

Mercedes-Benz Vans yöneticisi olan Steve Bridge yaptığı açıklamada, ‘Müşterilerimizin işlerini kolayca yürütebilmeleri için sunduğumuz araç hizmetlerini arttırmayı planlıyoruz. Biz kimseyi kandırmak istemiyoruz, bu dijital hizmetlerin van topluluğuna değer katacağına ve onların işlerine her koşulda yardımcı olabileceğimize inanıyoruz. Her zaman olduğu gibi van sürücüleri ve operatörlerinden Mercedes PRO connect kullanımları ve uygulamada ne görmek istedikleri hakkında geri bildirimleri memnuniyet ile karşılıyoruz. Böylece bu geri bildirimler bizi yenilikçi fikirler ve çözümler sunmaya itiyor’ dedi.

Yeni piyasaya sürülen “Uzaktan Erişim” ve “Dijital Sürücü Günlüğü” dahil olmak üzere tüm Mercedes Pro connect hizmetleri üç yıl boyunca ücretsiz olarak sunulmaktadır.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba