Uber Sürücüleri Nissan Leaf Kullanacak

Nissan Leaf Uber, Uber Nissan Leaf, Uber Nissan Anlaşması, Uber Sürücüleri Nissan Leaf Kullanacak, Nissan Elektrikli Otomobiller, Nissan Elektrikli Arabalar.

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

youtube.com/msemedya

Renault Clio 5 Türkiye Fiyatları Açıklandı

Uber Sürücüleri Nissan Leaf Kullanacak.

Nissan ve Uber, Uber uygulamasını kullanan sürücüler için 2.000 adet tamamen elektrikli Nissan LEAF aracının tanıtımını desteklemek için anlaşma imzaladı. Tek bir şarj ile 270 km yol alabilen 40 kWh’lik Nissan LEAF, Uber’in çevre dostu planın bir parçası olarak sürücülere sunulacak.

Nissan Uber Sürücüleri için özel fiyat yapacak.

Nissan, Uber’e sıfır emisyonlu araçların satın alımını sağlama için özel bir elektrikli araç eğitim programı, işlem fiyatı ve pazarlama planı sunacak. Bu anlaşma, 2025 yılından sonra tüm Uber araçlarının elektrikli olması yolunda ilk adım olarak Uber şirketinin vizyonunu yansıtmaktadır.

Ocak 2019’da başlatılan çevre dostu planı, temiz hava yardımı ile benzinli aracın elektrikli araca yükseltilmesine yardımcı olarak hava kirliliği ile mücadele etmeyi planlıyor. İlk yıl, Uber elektrikli araçlara geçiş yapan sürücülerine destek için 80 milyon Pound’dan fazla para topladı. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde bu rakamın 200 milyon Pound’u aşması bekleniyor.

Çevre dostu plan sayesinde sürücüler, kullandıkları kilometreye bağlı olarak elektrikli otomobile geçme maliyetinden ortalama 4.500 Pound tasarruf edecekler. Uber’in çevre dostu planının ilk yılında elektrikli araçlarda bir önceki yıla göre %350’den fazla artış ile 900.000 Uber yolculuğu gerçekleşti. Şimdi her hafta 500’den fazla sürücü sıfır emisyonlu elektrikli araçlara geçiş yapıyor.

Londra’da elektrikli araçlara olan artan talebi karşılamak için yalnızca geçen yıl 1000’den fazla elektrikli araç şarj noktası kuruldu.

Yeni Nissan LEAF serisi 26.345 Pound’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba