Mercedes Benz Vision EQS Tanıtıldı! Elektrikli S Serisi İşte Böyle Bir Şey Olacak!

Mercedes Benz Vision EQS Tanıtıldı.
Mercedes Benz Vision EQS Tanıtıldı.

Mercedes-Benz, 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’na tamamen elektrikli Vision EQS ile yakın geleceğin lüks otomobil anlayışını sergiledi. Mercedes Benz Vision EQS Tanıtıldı.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Mercedes-Benz, A- ve B-Serisi modellerinin şarj edilebilir hibrit versiyonları A 250 e, A 250 e Sedan ve B 250 e ile dünyanın tamamen elektrikli ilk seri üretim MPV’si EQV modelini de sergileyerek emisyonsuz geleceği şimdiden sunmaya başladı.

Kompakt sınıftaki ilk 7 kişilik SUV olan yeni Mercedes-Benz GLB fuarda sergilenirken, modelin üstün performanslı hali olan Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC’in de dünya lansmanı yapıldı.

[irp posts=”7282″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan

2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yeni modelleri tanıtılan Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan; “Model konumlandırmasında niş alanları doldurmak için çalışmalarımız devam ediyor. Pazar boşluklarını çoğu zaman ilk gören ve bu nişleri doldurmamız ile öncü olmamız sayesinde başarımızı daimi kılıyoruz. Premium kompakt sınıfta en fazla model alternatifi sunan marka olarak müşterilerimize seçim yapma özgürlüğü sunmaya devam ediyoruz. A-Serisi ile başlayan yenilenme sürecimize B-Serisi, yeni CLA ve A-Serisi Sedan’ı da ekleyerek Premium otomobil segmentindeki liderliğimizi bu sene de sürdürüyoruz. Kompakt sınıftaki yeniliklerimiz 2020 yılında yeni GLB ve GLA ile devam edecek.” dedi.

Mercedes-Benz Vision EQS

Vision EQS ile Mercedes-Benz, yüksek kaliteli modellerin geleceği için net bir açıklama yapıyor. İddialı işçilik, duygusal tasarım, lüks malzemeler ve bireysel sürüş keyfi gelecekte de arzu edilmeye devam edecek. Çünkü lüks şimdi ve gelecekte, her şeyden önce kişisel özgürlüğü ifade ediyor.
Vision EQS, Mercedes-Benz’in EQ modellerinin Yenilikçi Lüks “Progressive Luxury” tasarım felsefesini yeni bir boyuta taşıyor. Dış tasarımın güçlü etkisi, konsept araca görkemli görünümünü, lüks cömertliği ve ideal uyumdaki aerodinamik zarafetini veriyor.
Dış yüzeyindeki kesintisiz “ışık kemeri”, aracın dış tasarımını yeni bir şekilde yapılandırılmasını sağlıyor. Kesintisiz bir şekilde bağlanmış bir araç yüzeyi olan gümüş renkli araç gövdesi üzerinde çarpıcı EQ ön ızgarasından arkaya yüzen “siyah panel”, cam manzara izlenimi yaratıyor.
Yenilikçi bir şekilde, VISION EQS, bu tasarımla hem duygusal olarak zarif hem de elektrikli araç görünümünü oldukça yansıtmakta.

Mercedes Benz Vision EQS Tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

Volvo S60 Modeline Hibrit Motor Seçeneği Ekledi! Kaç Beygir Güç Üretiyor?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba