Mercedes EQS SUV tanıtımı bugün yapılacak! Mercedes elektrikli lüks SUV modelle dikkatleri çekecek!

Mercedes EQS SUV 2022.
Mercedes EQS SUV 2022.

Mercedes EQS SUV tanıtımı bugün yapılacak! Mercedes elektrikli lüks SUV modelle dikkatleri çekecek! Mercedes EQS SUV 2022.

Instagram Hesabım

Mercedes-EQ’nun ilk 7 kişilik tamamen elektrikli lüks SUV’si EQS SUV’nin dijital dünya prömiyeri, 19 Nisan 2022 Salı günü Türkiye saati ile 14.00’te Mercedes sosyal medya hesaplarında gerçekleştirilecek. Bugün yapılacak olan tanıtımla araç gözler önüne serilecek.

Premium ve lüks sınıf elektrikli araçlar için geliştirilen yeni modüler platform üzerinden yükselen üçüncü model olarak, SUV segmentine kusursuz ve amaca yönelik bir tasarım getirmesi planlanan EQS SUV, EQS’in ilerici tasarımını ve konforunu popüler SUV’lerin çok yönlülüğü ile birleştiriyor.

Mercedes EQS ile yakaladığı başarıyı EQS SUV ile gökdelenin tepesine çıkacak gibi görünüyor.

Yerli Üretim Mitsubishi Colt kaç para olacak? Yerli Üretim Mitsubishi Colt ne zaman satılmaya başlıyor?

Araba Habercisi Nisan 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 39. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 39. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Mercedes EQS SUV 2022.

Mercedes EQS SUV 2022.

Mercedes EQS SUV 2022.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba