Mercedes Benz Türkiye yönetimi Yetkili Satıcı / Bayilerin Acente olmasıyla ilgili açıklama yaptı!

Mercedes Türkiye Yetkili Satıcı Bayi.
Mercedes Türkiye Yetkili Satıcı Bayi.

Mercedes Benz Türkiye yönetimi Yetkili Satıcı / Bayilerin Acente olmasıyla ilgili açıklama yaptı! Mercedes Türkiye Yetkili Satıcı Bayi.

YOUTUBE KANALIM

Dün sosyal medya hesaplarımdan yaptığım “Mercedes, Almanya’da da yetkili satıcı / bayi ağını iptal ederek, doğrudan satışa geçiyor.
Türkiye’de de bu sisteme geçtiler” paylaşımımın ardından Mercedes Benz Türkiye yönetimi açıklama yaptı. Açıklamanın tamamını aşağıdan okuyabilirsiniz.

Sayın Murat Tosun,

Mercedes-Benz olarak global stratejilerimiz doğrultusunda mükemmel müşteri deneyimini artırmak amacıyla tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çalışmalarımız devam etmektedir. “Retail of the Future” olarak adlandırdığımız yeni iş modelimize en kısa sürede geçmek üzere hazırlıklarımızı tamamlıyoruz.

Bu kapsamda da 2022 yılı başından itibaren Türkiye’de de online satış platformuz devreye alınmıştır. Bu platform ile müşterilerimize online olarak araçlarımızı inceleme, konfigüre etme, beğendikleri aracı rezerve ederek kaparo ödeme olanakları sunulmaktadır. Müşterilerimiz yine online platformumuz üzerinden aracı hangi bayiden teslim almak istediklerini seçerek teslim alma sürecini bayilerimizde tamamlamaktadır.

Dijitalleşen dünyada perakendecilik, mevcut ve potansiyel müşterilerimiz için kişisel bir temas noktası olma yolunda önemini taşımaya ve Mercedes-Benz olarak satışlarımızın temel direği olmaya devam edecektir.

Önümüzdeki dönemde yeni iş modelimize ilişkin ayrıntılı kamuoyu bilgilendirmesi yapılacak ve bu doğrultuda bayilerimiz ile iş birliğimiz güçlenerek devam edecektir.

Saygılarımızla,
Mercedes-Benz Otomotiv Kurumsal İletişim Bölümü

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı! Bundan sonra dergimizi buradan da ücretsiz indirebilirsiniz!

Araba Habercisi Şubat 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergi bu ay 5. Yıl Sayısı ile karşınızda.

Araba Habercisi Dergisi 48. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 48. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Şubat 2023 sayımızla birlikte dergimizi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 48. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı indir!

Mercedes Türkiye Yetkili Satıcı Bayi.

Mercedes Türkiye Yetkili Satıcı Bayi.

Mercedes Türkiye Yetkili Satıcı Bayi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba