MG Cyberster modelinin Türkiye Satış Tarihi açıklandı! Elektrikli üstsüz Türkiye’de ne zaman satılacak?

MG Cyberster ne zaman geliyor?
MG Cyberster ne zaman geliyor?

MG Cyberster modelinin Türkiye Satış Tarihi açıklandı! Elektrikli Üstsüz Türkiye’de ne zaman satılacak? MG Cyberster ne zaman geliyor?

MG Cyberster, markanın efsaneleşen roadster segmentine geri dönüşünü simgeliyor. Tamamen elektrikli MG Cyberster, markanın çarpıcı mirasını, çağdaş tasarım dili ve sofistike bir EV güç aktarma sistemiyle birleştiriyor. Tek motor olarak 231 kW ya da 250 kW’lık güç çıkışlarına ek olarak 150 kW+ 230 kW’lik çift elektrikli motorlarla üretilecek olan MG Cyberster’ın, versiyona bağlı olarak arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli aktarma ile yollara çıkması planlanıyor. Versiyona göre 0-100 km/s hızlanması 5.2 saniye ile 3.7 saniye arasında değişecek olan MG Cyberster, 195 km/s ile 208 km/s arasında değişen, elektronik olarak sınırlandırılmış maksimum hızlara ulaşabilecek. İki kişilik elektrikli sürüş keyfi için menzilin, 500 km’nin üzerinde sunulması planlanıyor.

Elektrikli tüm MG modellerindeki, araçtan araca şarj (V2L: vehicle-to-load) özelliği, Cyberster’da da sunulacak. 19 ve 20 inçlik alaşım jantlarla yollara çıkmaya hazırlanan MG Cyberster, Brembo tarafından üretilen frenlerle yüksek durma performansı sunmayı planlıyor. Önde çift salıncaklı bağımsız süspansiyon, arkada 5 kollu süspansiyon sistemiyle geliştirilen elektrikli roadster, markanın ikonlaşan sürüş karakterini günümüze taşıyacak. Elektrikli katlanabilen tavan ise yaklaşık 15 saniyede işlemini tamamlayabiliyor.

MG, 2024 yılındaki 100. yıl kutlamaları sebebiyle yollara çıkarmayı planladığı MG Cyberster isimli elektrikli 2 kişilik roadster modelini, seri üretim olarak Münih’teki IAA Mobility’de sergiledi. MG4 Electric XPOWER ve MG Marvel R ile birlikte ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle fuarın yıldızlarından biri konumuna gelen MG Cyberster’ın, Doğan Holding çatısı altında faaliyet gösteren Doğan Trend Otomotiv tarafından 2024’ün yaz aylarında Türkiye pazarında da satışa sunulması planlanıyor.

5 dakika şarjla 131 km menzil sunuyor! Bana 3 gün yeter! Ioniq 6 satışa sunulmak için gün sayıyor!

Araba Habercisi Eylül 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi aşağıdaki bağlantılardan görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

MG Cyberster ne zaman geliyor?

MG Cyberster ne zaman geliyor

MG Cyberster ne zaman geliyor?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba