MG modelleri için önemli kampanya açıklandı! Hem sıfır faiz oranı hem de takas desteği dediler!

MG Kampanya Eylül 2022.
MG Kampanya Eylül 2022.

MG modelleri için önemli kampanya açıklandı! Hem uygun faiz oranı hem de takas desteği dediler! MG Kampanya Eylül 2022.

INSTAGRAM HESABIM

MG, sonbaharın gelişiyle Eylül ayına özel düşük faizli kredi veya takas desteği ile sıfır araç sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuyor.

MG’nin, benzinli ve elektrikli çift motoru bulunan hem şebeke elektriğinden hem de sürüş esnasında şarj edilebilen bataryası ile hiç benzin harcamadan günlük şehir içi kullanım imkanı sunan E-HS PHEV modelinde 400 bin TL için 12 ay vade ve %0,99 faiz oranına sahip kredi fırsatı MG severleri bekliyor.

Bagajında katlanabilir e-bisiklet bulunan benzinli ZS modeli için ise 200 bin TL için 12 ay sıfır faizli kredi veya 25 bin TL takas desteği fırsatı sunuluyor.

MG, diğer hibrit türlerinden farklı olarak benzinli ve elektrikli çift motoru bulunan, istenirse şebeke elektriğinden istenirse de sürüş esnasında şarj edilebilen bataryası ile hiç yakıt harcamadan 52 km’lik sürüş menzili sunan ve C SUV segmentindeki rakiplerine kıyasla avantajlı boyutları ve yüksek donanımıyla ön plana çıkan E-HS PHEV modelinde 400 bin TL için 12 ay vade ve %0,99 faiz oranına sahip kredi fırsatı sunuyor. Bagajında katlanabilir e-bisiklet bulunan, ZS 1.0T Luxury modeli için ise 200 bin TL için 12 ay sıfır faizli kredi veya 25 bin TL takas desteği fırsatı Eylül ayı boyunca devam ediyor.

Herkes bir şey söyledi ama son sözü yine Ferrari söyledi! Ferrari Tarihinde Bir İlk: Prosangue!

Araba Habercisi Eylül Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum? otomobil satış rakamları Ağustos 2022

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 43. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 43. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MG Kampanya Eylül 2022.

MG Kampanya Eylül 2022.

MG Kampanya Eylül 2022.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba