Herkes bir şey söyledi ama son sözü yine Ferrari söyledi! Ferrari Tarihinde Bir İlk: Prosangue!

Ferrari Prosangue yorumları.
Ferrari Prosangue yorumları.

Herkes bir şey söyledi ama son sözü yine Ferrari söyledi! Ferrari Tarihinde Bir İlk: Prosangue! Ferrari Prosangue yorumları.

INSTAGRAM HESABIM

Ferrari bu işe son noktayı koydu.

Bu araba olmalıydı, olmamalıydı falan gibi tartışmalar bence çok gereksiz.

Çünkü, tek kelimeyle: Muhteşem.

Ferrari, geçtiğimiz hafta benzersiz bir otomobil olan “Purosangue”yi tanıttı.

Dört kişilik ve dört koltuklu; ikonik V12 motorla donatılan “Purosangue”, segmentindeki en güçlü ve hızlı model olarak da
otomotiv endüstrisinde yeni standartları belirlemeye hazırlanıyor.

0’dan 100 km/s’ye hızlanmasını 3,3 saniyede tamamlayan “Purosangue”, Şahlanan At’ın ekstrem spor otomobillerinden ilham alan dinamikleri ile gerçek bir dört kapılı spor otomobil olduğunu yansıtıyor.

İsmi İtalyanca’da “safkan” anlamına gelen “Purosangue”, sadece performans, sürüş keyfi ve konforu mükemmel bir uyum içinde sunmakla kalmıyor, aynı zamanda adına yaraşır bir şekilde markanın ikonik DNA’sını da koruyor.

16 yaşında ralli parkurlarında tarih yazmaya devam ediyor! Renault Group Türkiye’nin ilgisini çekmeli!

Purosangue, sınıfındaki en iyi performans değerlerini sunuyor. 0’dan 100 km/s’ye 3,3 saniyede ve 0’dan 200’e 10,6 saniyede ulaşan Purosanque, ikonik V12 motoruyla, tamamen yeni ve aynı zamanda “Tamamen Ferrari” deneyimi sunuyor. 725 HP güç ve 716 Nm tork üreten atmosferik V12 motoruyla performans standartlarını yeniden belirleyen Prosangue, her yol şartında benzersiz sürüş keyfi için düşük devirlerde bile yüzde 80 tork sağlayacak şekilde geliştirildi.

Purosangue, bağımsız dört tekerlek direksiyon sistemi ve 6 yönlü Şasi Dinamik Sensörlü (6w-CDS) ABS ‘evo’ dahil olmak üzere en güçlü ve seçkin spor otomobillerinde sunulan araç dinamik kontrol sistemlerine de yer veriyor. Yeni Ferrari aktif süspansiyon sistemi, ilk kez Purosanque’de kullanılmasıyla dikkat çekiyor. Purosanque’nin tamamen yeni şasisi, otomobilin ağırlığı azaltmak ve ağırlık merkezini düşürmek için standart olarak karbon fiber tavana sahip olarak geliştirildi.

Sıfır kilometre Fiat Egea Cross Eylül ayında Yetkili Satıcılarda kaç paraya satılıyor? Hibrit kaç para?

Araba Habercisi Eylül Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum? otomobil satış rakamları Ağustos 2022

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 43. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 43. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Ferrari Prosangue yorumları.

Ferrari Prosangue yorumları

Ferrari Prosangue yorumları

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba