Mitsubishi L200 eSports Konsept: Bu Araba Off-Road Oyun İstasyonu Olmuş!

Mitsubishi L200 eSports Konsept

Mitsubishi L-200 eSports konsept versiyonu, Mitsubishi İngiltere’nin düzenlediği ‘Truck King Battle’ yarışmasında kazanan olarak tanıtıldı. Mitsubishi L200 eSports Konsept

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Test, Otomobil Test, Araba Yorum, Otomobil Yorum, Mitsubishi Yorum, Mitsubishi L200 Yorum

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Joanne Tulloch tarafından tasarlanan konsept versiyonda göze çarpan birçok modifikasyon bulunmaktadır. Bu modifikasyonlar, neredeyse bir çekme karavan gibi geniş ekranlar, oyun konsolu ve çeşitli donanımların yanı sıra oturma alanı ve aydınlatma sistemi, ferah bir mutfak alanı ve yüksek güçlü ses sistemi barındıran alandan oluşmaktadır. Ayrıca araçta bulunan off-road için özel üretilen lastikler ve jantlarla beraber dış tasarımda da dikkat çekici detaylar bulunmakta.

Mitsubishi’nin düzenlediği ‘Truck King Battle’ yarışması, Mitsubishi bayileri arasında tatlı bir rekabete imkân verdi. Tüm İngiltere bayilerinin çalışanları, L-200 modeli üzerinde hayallerini yaratıcılıklarıyla birleştirip, içlerinden en iyi beş dizayn Mitsubishi Motors’un İngiltere’deki sosyal medya kanallarından yayınlandı. En çok etkileşim alan dizaynın belirlenmesiyle, 21 Mart 2019 tarihinde, kazanan konsept dizayn, Mitsubishi’nin yıllık İngiltere bayi toplantısında açıklandı.

Satış Müdürü Livery Dole yaptığı açıklamasında, ‘Yaptığım tasarımın son beş tasarım içerisine girmesinden gurur duyuyorum. Tasarımımda, kocam ve ailemden ilham aldım. Hepimiz oyun oynamayı çok seviyoruz ve Mitsubishi L-200 tasarımım da bunu yansıttı. Çıkacak olan araç konusunda çok heyecanlıyım ve sabırsızım’ dedi.

[irp posts=”3370″ name=”Audi SQ2 Tanıtıldı! S Logosunun Hakkını Veren Arabalardan Biri Olarak Karşımızda!”]

Mitsubishi L200 eSports Konsept

Audi SQ2 S Logosunun Hakkını Veren Arabalardan Biri Olarak Karşımızda!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba