Yeni Bentley Continental GT Ailesi Tanıtıldı! Hayatı Dibine Kadar Lüks Yaşayabilenler İçin!

Yeni Bentley Continental GT

Bentley 3. Jenerasyon Continental GT ve GT Convertible modelini tanıttı. Lüksün zirvesinde olan Grand Tourer modeli V8 motoruyla lüks ve teknolojiyi buluşturan bir model olarak müşterilere sunuldu. Yeni Bentley Continental GT

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Yorum, Otomobil Yorum, Araba Test, Otomobil Test, Bentley Haber, Bentley Yorum

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Her iki modelde de yer alan V8 motorlar yeni jenerasyon 4.0 litrelik çift turboyla 550 beygir güç ve 770 Nm tork sunuyor. Modellerin tasarımı, mühendisliği ve üretimi İngiltere’de yapıldı. Ayrıca sürücü odaklı rafine bir performanslı sürüşü günümüz otomobil teknolojisinin ötesinde bir teknolojiyle sunuyor. Her iki modelde de 20 inçlik jantlar yer almakta. Tüm iç mekanın da el yapımı olduğunu belirtmeliyiz.

2003 yılında Bentley’in yarattığı modern lüks Grand Tourer segmentinde ilk lansmanı yapılan model olan Continental GT hala bu segmentin yıldızı.

Amerika’da 3. Çeyrekte satışa sunulacak modeller için dünyanın geri kalanı 2020 yılının ilk çeyreğini beklemek zorunda.

Yeni nesil 4.0 litrelik V8 motor 550 beygir güç ve 770 Nm tork ile 0-100 km hızlanmasını sadece 3.9 saniyede tamamlıyor. Son hızı ise 318 km/h. 0-100 km hızlanması Coupe için 4.0 saniye ve Convertible için de 4.1 saniye.

Bentley GT Convertible’ın tavanı 50 km/s hıza kadar sadece 19 saniyede açılabiliyor

İç tasarımında 12.3 inçlik dokunmatik ekran kullanan Bentley, tamamen sürücü odaklı yeni bir teknolojik tasarım anlayışını bu modellere yansıtmayı başarmış.

Aktif dört çeker sistemi, sürüşe göre değişken tork sistemini kullanıyor. Continental GT V8 mümkün oldukça arkadan itişli karaktere sahip olsa da dört çeker sistemi de aracı yolda tutmak için oldukça iyi çalışıyor.

Ayrıca bir çok sürüş asistanına sahip olan model, şerit takip asistanı, trafik asistanı ve park asistanı gibi yardımcı destek sistemlerine sahip. Sürüş modlarına da sahip olan Continental GT yeri geldiğinde lüks ve konforlu bir limuzin olmakla beraber istediğinizde de hırçın bir boğaya dönüşebiliyor.

[irp posts=”3120″ name=”Mitsubishi Engelberg Tourer Ürettiği Elektriğin Fazlasını Evde Kullanmak İçin Saklayacak!”]

Yeni Bentley Continental GT

Mitsubishi L200 eSports Konsept: Bu Araba Off-Road Oyun İstasyonu Olmuş!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba