MOOV by Garenta’dan 1 milyonuncu kiralama geldi

MOOV by Garenta’dan 1 milyonuncu kiralamaKiralık Araba, Araba Kiralama, Moov Garenta Kiralama, Moov by garenta nasıl çalışıyor?

Youtube Kanalımız

[irp posts=”12616″ name=”Peugeot 2008 29 Ocak’ta Türkiye’de satılacak!”]

Moov by garenta nasıl çalışıyor?

MOOV by Garenta 1 milyonuncu kiralamaya imza attı. 700 araçla başladığı dakikalık araç kiralama hizmetini bugün 1.600 araçla sürdüren MOOV by Garenta, filosunun yüzde 35’ini de geçtiğimiz günlerde yeniledi.

Nissan Qashqai Dizel Otomatik İçin İddialı Kampanya!

MOOV by Garenta günde 4500 araç kiralıyor.

Paylaşımlı araç ve dakikalık araç kiralama denilince akla ilk gelen marka olan MOOV by Garenta, geçtiğimiz günlerde 1 milyonuncu kiralamasını gerçekleştirdi. Günde yaklaşık 4.500 kiralamaya imza atan, 15 dakikalık periyotlar halinde ve her 15 dk için 5 km’lik yakıt dahil olarak araç kiralanabilen MOOV by Garenta’da, hizmet kalitesi kullanıcılardan gelen yorumlar dikkate alınarak geliştiriliyor.

2020 Honda Civic Sedan Kampanyası Oldukça İddialı

MOOV by Garenta araçları 27 milyon 435 km yol yaptı.

İstanbul’un çok geniş bir bölgesinde hizmet veren MOOV by Garenta, faaliyete başladığı günden bu yana oluşan verilerini de paylaştı. Buna göre, MOOV by Garenta’yı Anadolu Yakası’nda oturanlar daha çok kullanırken, kiralamalar en çok Kadıköy sınırları içerisinde sonlandırıldı. İstanbullular deniz kenarı olarak en çok Pendik ve Beşiktaş sahillerine giderken, Eylül 2018’den bu yana MOOV by Garenta araçları toplamda 27 milyon 435 km yol kat etti ve 1 milyon 837 bin 726 saat boyunca kullanıldı.

Opel Ocak 2020 Kampanya Detaylarında Neler Var?

Moov by Garenta Filodaki 560 aracı yeniledi

Kullanıcılarından gelen taleple operasyonunu her gün iyileştiren MOOV by Garenta, kısa bir süre içerisinde araç filosunu 700’den 1.600’e çıkartırken, ocak ayı içerisinde filosunun yüzde 35’ine denk gelen 560 aracı sıfır kilometre araçlarla yeniledi.

Kullanıcılarına diledikleri yerde kiralama ve diledikleri yerde kiralamayı sonlandırma imkanı sunan MOOV by Garenta, bu özelliğiyle Türkiye’deki tek hizmet olarak dikkat çekiyor. MOOV by Garenta, geçtiğimiz günlerde İSPARK otoparklarının ücretsiz olarak kullanılabileceğini açıklamış ve otopark sorununu ortadan kaldıracak bir adım atmıştı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba