Çok Yakında Gösterge Paneli 3 Boyutlu Olacak!

Continental Lightfield teknolojisi Göstergeler
Continental Lightfield teknolojisi Göstergeler

Gösterge panelleri dijital gelişmelerin ardından şahane olmaya başladı. Çok yakında gösterge panelleri tamamen değişiyor. Teknolojik özellikleri artırılırken, birçok önemli özelliğe de sahip olacaklar. Continental Lightfield teknolojisi Göstergeler.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Continental ve Leia’nın geliştirdiği yenilikçi Lightfield teknolojisi, araçtaki yolcular için gözlük kullanmadan benzeri görülmemiş bir 3D deneyimi sunuyor. Bu teknoloji araç içinde daha fazla güvenlik ve konfor taleplerini karşılamak için kapsamlı ekran teknolojisi ve içerik platformu da sağlıyor.

240 Beygirlik 4 Çeker Yeni Passat’ı Test Ettik!

Ekranın önünde kırmızı renkte parlayan bir dur işareti, navigasyon sisteminde görünen sıra sıra evler, araç üreticisinin logosunun gösterge tablosunun önünde havada dönmesi gibi üç boyutlu efektlerle, Continental araçlardaki görüntü teknolojisinde devrim yapmayı hedefliyor. Teknoloji şirketi araçlara üç boyutlu görüntüyü daha önce görülmemiş kalitede taşımak için Silikon Vadisi şirketi Leia Inc. ile iş birliğine gitti.

Yeni Kia Optima Ne zaman Satılacak?

Bu yenilikçi kokpit çözümünün adı Natural 3D Lightfield Instrument Cluster yani Doğal 3D Işık Sahası Aygıt Kümesi. Lightfield ekranlar, yalnızca 3D derinliğin rahat algılanmasını değil, aynı zamanda vurguların, parıltıların ve diğer karmaşık ışık efektlerinin oluşturulmasını sağlayan yeni nesil ortamlar sunuyor. Teknoloji, sürücünün araçla etkileşiminin daha rahat ve sezgisel hale gelmesini sağlayarak bilgilerin sürücüye gerçek zamanlı ve güvenli bir şekilde sunulmasını sağlıyor. Ayrıca ön ve arka koltuklardaki yolcuların 3D deneyimini sürücü ile paylaşmalarına olanak tanıyor.

Makyajlı Opel Astra’nın motor seçenekleri neler?

Continental’in doğal 3D ekranı için kullanılan Leia’nın Lightfield teknolojisi, bir kafa izleme kamerasına ihtiyaç duymuyor. Bu da pratik ve elbette düşük maliyetli bir avantaj sunuyor. Dahası, ön ve arka koltuklardaki yolcular da aynı 3D görüntüyü oturdukları konumlardan açıkça görebiliyorlar. Bu daha önce mümkün olmayan bir şeydi. Ayrıca yeni sistemin kalitesinde, önceki 3D yöntemlerle karşılaştırıldığında başka bir dönüm noktası daha var. Lightfield ekranı tarafından üretilen 3D görüntü, aynı nesnenin sekiz bakış açısından oluşuyor.

Bu Arteon dinamikliği ve konforu birleştirdi

Continental Lightfield teknolojisi Göstergeler. Araba Habercisi Dergisi.

Continental Lightfield teknolojisi Göstergeler, 3D Gösterge Paneli, Continental 3 Boyutlu Gösterge Paneli, 3 Boyutlu Araç Gösterge Paneli.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba