Efsane geldi! İtalyan Moto Guzzi’nin yeni model serisi V100 Mandello Türkiye’de satışa sunuldu!

Moto Guzzi V100 Mandello fiyatı
Moto Guzzi V100 Mandello fiyatı

Efsane geldi! İtalyan Moto Guzzi’nin yeni model serisi V100 Mandello Türkiye’de satışa sunuldu! Moto Guzzi V100 Mandello fiyatı. Moto Guzzi V100 Mandello özellikleri. Moto Guzzi V100 Mandello satış hedefi. Hepsinin cevabı haberde yer alıyor.

YOUTUBE KANALIM

2021’de kuruluşunun 100. yılını kutlayan, dünyadaki en seçkin motosiklet üreticilerinden İtalyan Moto Guzzi’nin yeni model serisi V100 Mandello, 409.900 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla Türkiye’deki motosiklet tutkunlarıyla buluştu. Ülkemizde Doğan Holding’e bağlı Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Moto Guzzi markası, Mandello Serisi’nde bir kez daha enleri ve ilkleri barındırarak 100 yılı aşkın geçmişinde olduğu gibi bugün de tüm sektöre öncülük ediyor.

Moto Guzzi Türkiye satış hedefleri

Tasarımında hareketli kanatlara sahip ilk 2 tekerlekli motosiklet unvanını elinde tutan Moto Guzzi V100 Mandello, motosiklet sektöründe elektronik ayarlanabilir ön cama sahip tek roadster olmasıyla da öne çıkıyor. Doğan Trend Otomotiv Motosikletten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Acar; “2022 yılında 40 adet Moto Guzzi satışı gerçekleştirerek 750 cc – 1300 cc Touring motosiklet pazarından yüzde 6 pazar payı elde ettik. 2023’de 100’ü V100 Mandello olmak üzere, toplamda 230 adetlik hedefimiz ile Moto Guzzi’de satışlarımızı altı katına çıkararak hem markamızın hem de Doğan Trend’in payını artırırken, 750 cc ve üstü pazarın da gelişmesine katkıda bulunacağımıza inanıyoruz. Oldukça butik bir alan olan bu premium segmentte, 2025 yılında Moto Guzzi’yi 500’lü adetlere taşımak istiyoruz” dedi.

Moto Guzzi V100 Mandello fiyatı

“V100 Mandello Serisi ayrıca gelmiş geçmiş en kapsamlı donanımları barındıran Moto Guzzi modeli” diye açıklamasına devam eden Acar, “Motosiklet kullanmayı bir yaşam tarzı olarak gören, yeri geldiğinde sadece motosiklet kullanmak için yola çıkan sürücüler için muhteşem donanımların bir araya getirildiği Moto Guzzi V100 Mandello Serisi, efsanevi 90 derecelik V-Twin motora eklenen teknolojik gelişmelerle gelecekteki modellere ışık tutuyor. Rüzgar tünelinde şekillendirilen yüksekliği ayarlanabilen ön camı ve hareketli kanatlarla tüm motosiklet sektörünü peşinden sürüklerken, kullanıcılar için de yepyeni bir deneyimin kapılarını aralıyor” dedi.

Peugeot benzinli ve dizel motor üretimini ne zaman bırakacağını E-LION ile resmi olarak açıkladı!

Moto Guzzi V100 Mandello teknik özellikleri

6750 d/d’de 115 beygir güç ve 105 nm tork üreten 1042 cc’lik enlemesine yerleşimli 90 derecelik V-Twin, silindir başına dört valf, sıvı soğutmalı ve Ride by Wire’lı V100 Mandello, düşük hızlarda bile yüksek performansa sahip. Yukarı ve aşağı yönde çalışan QuickShifter ise çok daha seri bir şekilde vites değiştirmenizi sağlıyor. Bu iki özelliğin birleşimi sayesinde daha az vites değiştirerek stabil bir şekilde ilerlemeniz ya da seri vites geçişleriyle saha yüksek performanslı bir sürüş yapmanız mümkün. Değiştirilebilen sürüş modları, “Viaggio” (Seyahat Modu), “Sport” (Spor Modu), “Pioggia” (Yağmur Modu) ve “Strada” (Yol Modu) olarak tercih edilebiliyor.

Moto Guzzi V100 Mandello adaptif kanatlar

Sektörde bir ilk: Adaptif kanatlarla sürücü yüzde 22 daha az rüzgar etkisinde kalıyor. Moto Guzzi V100 Mandello’ adanun ideal konumlandırılmış kalça-topuk endeksi ve ileriye doğru da uzayan sürücü selesi ile istediğiniz pozisyonda sürüş ve yorulmadan kilometrelerce yol yapmanız mümkün hale geliyor. Elektronik olarak 9 cm yükselip alçalabilen ön camı ve depo üzerinde açılan kanatları ile gövdenize aldığınız rüzgarı da yüzde 22 azaltabiliyor. Uzun yolculukları çok daha az yorularak yapmanızın yanı sıra bu aerodinamik güncellemeler ile soğuk havalarda da motosikleti kullanırken kullanıcının rahat etmesi sağlıyor.

Araba Habercisi Dergisi 5. Yıl Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Şubat 2023 Sayısını Nerelerden Okurum?

Moto Guzzi V100 Mandello fiyatı

Moto Guzzi V100 Mandello fiyatı

Moto Guzzi V100 Mandello fiyatı

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba