Elektrikli Traktör Resmen Tanıtıldı! Dizel yakıtlara kıyasla yüzde 80 oranında maliyet avantajı sağlıyor!

New Holland Elektrikli Traktör 2024
New Holland Elektrikli Traktör 2024

New Holland T3 Electric Power modelinin özellikleri açıklandı. 2024 model Elektrikli Traktör konusunda önemli değişimin yaşandığı yıllardan birisi olacak. Bu konuda ön plana çıkan Elektrikli New Holland Traktör modelinin ilk bilgileri resmen açıklandı. Açıklanan bu bilgiler bana Türk Traktör yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderildi. Elektrikli Traktör Resmen Tanıtıldı! Dizel yakıtlara kıyasla %80 oranında maliyet avantajı sağlıyor! New Holland Elektrikli Traktör 2024.

EN ÇOK MERAK ETTİĞİM CHERY YENİLİKLERİ HANGİLERİ?

Türk Traktör yönetimi tarafından açıklanan bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz. 4 yıllık Ar-Ge süreci sonunda Türk mühendisler tarafından geliştirilen New Holland ailesinin alternatif yakıt teknolojisinin en yeni üyesi T3 Electric Power, güç ve verimliliği sıfır emisyonla ve tamamen elektrikli olarak sunarak sürdürülebilir tarımın gelecek vizyonuna ışık tutuyor. 100 HP güce sahip dizel motorlu bir traktörün performansına eşdeğer şekilde tasarlanan T3 Electric Power, inovatif şanzıman tasarımı sayesinde debriyajsız elektro-hidrolik vites değişimiyle kullanım kolaylığı sağlıyor. Yol ve tarla konumları arasında seçim yapılarak yolda maksimum 40 km, tarlada ise maksimum 15 km hıza ulaşılabiliyor. 800 V elektriksel sistem mimarisi ve 75 kWh’lik batarya paketine sahip T3 Electric Power, uzun süreler çalışma imkanı tanıyor. Traktör bataryası hızlı şarj yöntemiyle 1 saat (DC), normal şarjla ise 3.5 saatte (AC) tam doluluğa ulaşıyor. Elektrik motorunun %90’ın üzerindeki verimi sayesinde, dizel yakıtlara kıyasla %80 oranında maliyet avantajı sağlıyor.

TürkTraktör Şirket Lideri Aykut Özüner, her zaman olduğu gibi bir kez daha en yeni modellerini ilk kez Konyalı çiftçilerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Fuarda sergiledikleri elektrikli traktörün ülke tarımı için yeni bir dönemi başlatacağına inandıklarını söyleyen Özüner, “Temelleri 1954’te atılan TürkTraktör olarak 2024 yılı bizim için ayrı bir önem taşıyor. 70. yaşımızı kutladığımız bu önemli yılda Türkiye’de bir ilke imza atmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 4 yıllık Ar-Ge sürecinin sonunda Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve yıl sonuna doğru ticarileşmesini planladığımız New Holland T3 Electric Power modelimizi Konya’da görücüye çıkarıyoruz. Geleceğe Hazırlar amacımız doğrultusunda verimli ve sürdürülebilir bir tarım için var gücümüzle çalışırken, tarım sektöründeki ezberleri bozan, çiftçi ve çevreyle dost elektrikli traktörümüzün bu yolda atılan en önemli adımlardan biri olacağına inanıyoruz” dedi.

Türk Traktör Mart 2024 kampanyaları

TürkTraktör, Konya Tarım Fuarı kapsamında Mart ayına özel kampanyalar sunuyor. Mart ayı boyunca New Holland T5, T6, T7 ve T7HD serisi ithal traktör satın alanlara 100.000 TL değerinde Setur hediye çeki veriliyor. Mart ayında yerli traktör alımı gerçekleştiren müşterilere, New Holland’ın tüm yerli ekipmanlarında 20.000 TL indirim uygulanıyor. TürkTraktör Finans kampanyası kapsamında, sıfır New Holland traktör alımlarında geçerli olmak üzere 3 milyon TL’ye varan kredilerde uygun faiz oranları ve 5 yıla kadar vade seçenekleri de Mart ayı boyunca sunuluyor.

EN ÇOK SORULAN TABLO AÇIKLANDI! İşte 2024 yılının ilk iki ayı sonunda en çok satan 0 km 50 araç!

New Holland Elektrikli Traktör 2024.

New Holland Elektrikli Traktör 2024

New Holland Elektrikli Traktör 2024.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba