Nissan GT-R 50. Yıl Özel Paketi Avrupa’da 93 bin Sterlin’den Sadece 50 Adet Satılacak!

Nissan GTR 50 Yıl Modeli
Nissan GTR 50 Yıl Modeli

Nissan, New York Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkardığı GT-R 50. Yıl Özel paketini Avrupa’da satışa sunuyor. Nissan GTR 50 Yıl Modeli

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Avrupa’da sadece 50 adet satılacak olan modelin, 18 adeti de İngiltere için üretildi. İngiltere satış fiyatı açıklanan GT-R’ın fiyat etiketi 93.000 Sterlin. İlk teslimatlar ise Ağustos ayının sonunda başlayacak.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

R34 GT-R’dan beri kullanılmayan Bayside (Wangan) Mavi rengi de 50. Yıl için özel olarak tekrar kullanıldı. Beyaz yarış çizgileriyle de efsanevi Skyline mavisi göze çarpıyor. 20 inçlik jantları ve 50. Yıl logolarıyla GT-R oldukça özel görünüyor. 50. Yıl paketinde, iç mekanda bolca Alcantara döşemeye yer verilmiş.

GT-R’in tasarım şefi Shinichiro Irie, ‘Nissan GT-R, markamızın geçtiğimiz 50 yılda sürüş performansındaki simgesi olmuştur. 50. Yıl paketiyle birlikte de bunu vurgulamak için çalıştık. Dış ve iç tasarımdaki ufak değişiklikler otomobilin çizgilerini ve performansını en iyi şekilde yansıtıyor’ dedi.

Nissan GTR 50 Yıl Modeli
Nissan GTR 50 Yıl Modeli

50. Yıl için ayrıca 370Z modelini de sınırlı sayıda üretecek olan Nissan, İngiltere’ye toplamda 22 adet araç teslimi yapacak. Satış fiyatı 39.000 Sterlin olarak açıklanan 370Z için teslimatlar da Haziran ayından itibaren yapılmaya başlandı.

Nissan’ın performans modellerindeki başarısı geçtiğimiz 50 yıla damga vurdu. 50. Yıl özel paketleriyle de bu modellerini taçlandırıyor. Geçmişin mirasını geleceğin vizyonuyla birleştiren Nissan, özellikle GT-R modeliyle babaların rüyasından sonra o babaların çocuklarının da rüyası olmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Nissan GTR 50 Yıl Modeli, Araba Habercisi Dergisi.

Volkswagen Çevreci Araç Kiralama Hizmetini 1.500 Adetlik Elektrikli Golf Filosuyla Verecek!

WeShare ile VW, Volkswagen We ekosistemini de güçlendirecek. Almanya’da araç paylaşımını kullanan kullanıcı sayısı 2010’dan bugüne 14 kat arttı. 2010’da yalnızca 180.000 kişi araç paylaşım kullanıcısı iken bugün bu rakam 2.5 milyonun üzerinde.
Volkswagen’in WeShare filosu 1.500 adet tam elektrikli Golf’den oluşuyor. Gelecek yıl 500 adet ID.3 modelini de ekleyecek olan VW, 2020 yılında da Prag’da Skoda ile uygulamayı devreye alacak.

Volkswagen Çevreci Araç Kiralama Hizmetini 1.500 Adetlik Elektrikli Golf Filosuyla Verecek!

Nissan GTR 50 Yıl Modeli, Spor Otomobil Nissan, Nissan Modelleri, Nissan Testleri, Nissan Sürüşleri, Nissan Yorumları, Araba Testleri.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba