Tokyo Otomobil Fuarı’nda Nissan GT-R NISMO Tanıtılacak! Yarış Arabası Turbosu Var!

Nissan Tokyo Otomobil Fuarı Yenilikleri (1)
Nissan Tokyo Otomobil Fuarı Yenilikleri (1)

Nissan Tokyo Otomobil Fuarı Yenilikleri, 2020 model Nissan GT-R NISMO, Nissan IMk Özellikleri, Tokyo Otomobil Fuarı Nissan, Otomobil Fuarları 2019, detaylar haberde. Nissan, markanın gelecek vizyonu olan Nissan Intelligent Mobility kapsamındaki yeni sıfır emisyonlu konsept modeli IMk da dahil olmak üzere 14 yeni modelini 46. Kez düzenlenecek olan Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtacak. Nissan LEAF e+, Serena e-POWER, GT-R ve ProPILOT 2.0 otonom sürüş destek sistemine sahip Skyline 25 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında Tokyo’da yer alacak. Nissan Tokyo Otomobil Fuarı Yenilikleri.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Türkiye’de Hangi Marka Kaç Tane Araç Satıyor? Ayrım Olmadan İşte Tüm Markalar ve Satışları!

Nissan IMk, Nissan tasarım dilinin geleceğine işaret eden kompakt bir gövdeyle karşımıza çıkıyor. Barındırdığı ileri teknolojiler ve tam elektrikli olmasıyla tam bir şehir otomobili olarak dikkat çekiyor. En son ProPILOT otonom sürüş destek sistemine sahip IMk, şehir odaklı geliştirildi. IMk’nın çarpıcı tasarımı Nissan’ın ‘Zamansız Japon Fütürizmi’ adını verdiği minimalist tasarım felsefesine dayanıyor. Japon DNA’sını hem içeride hem de dışarıda yansıtan konsept model, Nissan’ın ‘Intelligent Mobility’ (Akıllı Hareketlilik) vizyonunun hayata geçirilmesinde önemli bir olarak öne çıkıyor.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Nissan LEAF e+ modeli ise 2010 yılında piyasaya sürüldüğü günden bugüne, dünya genelinde 430.000 adetten fazla sattı. Tamamen elektrikli olan Nissan LEAF e+, şimdi yeni bir elektrikli güç ünitesiyle daha yüksek performans ve daha uzun menzil sunacak. WLTC standartlarına göre 450 km. menzile sahip olacak olan Nissan LEAF e+, artan torkuyla da sürüş zevkini artıracak.

1957 yılında piyasaya sürülen Nissan Skyline, 60 yıldan fazladır Nissan’ın ürettiği sedan modeli olmaya devam ediyor. Sunduğu yeni teknolojik özellikleriyle dikkat çeken Skyline, otonom sürüş teknolojisine sahip olacak. ProPILOT 2.0 otonom sürüş teknolojisiyle sunulacak olan yeni Skyline, artık navigasyona girilen adres doğrultusunda otonom sürüş gerçekleştirebilecek.

‘Hızlı ve Öfkeli’ Nissan GT-R, NISMO Modeliyle Artık Daha Güçlü

Nissan’ın en çok ulaşılmak istenen modeli olan GT-R, üstün sürüş keyfini daha da artırma iddiasında. Hızlanma ve yol tutuş performansını geliştirmek için yarış teknolojilerini tamamen kullanan Nissan, GT-R modelinin 50. Yıl kutlaması için özel versiyonunu tanıtacak. Ayrıca Tokyo Otomobil Fuarı’nda 2020 model Nissan GT-R NISMO modeli de tanıtılacak. NISMO versiyonunda 2018 yılında Nissan’ın GT3 yarış arabaları için geliştirdiği turboyla aynı turboya sahip olacak. Karbon parçaların yoğunlukla kullanıldığı dış tasarımda, tavan, motor kaputu ve ön çamurluklar tamamen karbonfiber olarak tasarlanmış. Yeni geliştirilen karbon seramik frenler ile de benzersiz bir fren performansı sunuyor.

Nissan Tokyo Otomobil Fuarı Yenilikleri. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba