Kişiye özel lüks araç tasarımı konusunda dünyanın önde gelen markalarından OKÇU ödüle doymuyor!

OKÇU Design German Design Award
OKÇU Design German Design Award

Kişiye özel lüks araç tasarımı konusunda dünyanın önde gelen markalarından Okçu ödüle doymuyor! OKÇU Design CEO’su Savni Okçu tasarımlarındaki detayları ve aldıkları ödülleri açıkladı. OKÇU Design German Design Award.

INSTAGRAM HESABIM

Kişiye özel lüks araç tasarımı konusunda dünyanın önde gelen markalarından Okçu, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olarak gösterilen Alman Tasarım Ödülü (German Design Award) başta olmak üzere, Alman Dizayn Konseyi tarafından verilen ABC Design Award, İtalyan A’Design Award ve ABD’li Muse Design Awards’ta kazandığı başarılar sayesinde 2022 yılını ödüllerle kapattı.

3550 saat süren kusursuz el işçiliğiyle oraya çıkan araçla birlikte Türkiye’nin tasarım ve işçilik konusunda ne kadar iddialı olabileceğini dünyaya gösterdiklerini söyleyen OKÇU Design CEO’su Savni Okçu, “Dünyanın farklı ülkelerinden seçilen ve her biri, alanlarında isim yapmış tasarım uzmanlarından oluşan bağımsız jüri üyeleri tarafından bu ödüllere layık görülmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Tasarım dünyası için büyük anlam ifade eden böylesine önemli ödülleri ülkemize getirmenin gururunu yaşıyoruz. Uzun yıllar edindiğimiz bilgi birikimi ve tecrübe ile otomotivden mimariye, tasarımdan teknolojiye dünyanın önde gelen markalarını geride bırakarak Türkiye’nin tasarım konusunda da iddialı olabileceğini tüm dünyaya gösterdiğimize inanıyoruz” dedi. Okçu, ilk olarak Mercedes-Benz V-Class’ta kullandıkları ve Archer adını verdikleri özel tasarım serisi ile dünyanın önde gelen tasarım ödüllerinin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyduklarını da dile getirdi.

Mercedes-Benz V Class’ın yeniden doğuşunu simgeleyen bu tasarım, tam anlamıyla lüksü barındırıyor. Aracın içi en kaliteli deri döşemelerle süslenirken, el yapımı ahşapla kaplanmış ve en son teknoloji ile donatıldı. Aracın üzerindeki ekran bölücü, yan sehpalar, ayaklıklar ve koltuk masajı gibi elektronik tüm donanımlar, yazılımı Okçu tarafından hazırlanmış tablet üzerinden yönetilebiliyor. 1951 yılından bugüne araç içi lüks tasarımlara imza atan Okçu; kişiye özel olarak tasarladığı bu araçta kaliteyi ve teknolojiyi, 3550 saat süren kusursuz el işçiliğiyle birleştiriyor.

Yeni yılda sıfır kilometre otomobil fiyatları nasıl olacak? Zam gelecek mi? Hangi modeller geliyor?

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

OKÇU Design German Design Award.

OKÇU Design German Design Award

OKÇU Design German Design Award

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba