OMODA Avrupa pazarlarında da satışa sunulmaya başladı! Markanın model sayısı bu gelişmeyle artar!

OMODA Modelleri 2024 0 km Chery.
OMODA Modelleri 2024 0 km Chery.

OMODA Avrupa pazarlarında da satışa sunulmaya başladı! Markanın model sayısı bu gelişmeyle artar! Chery’nin alt markası OMODA en sonunda Avrupa pazarlarında da satışa sunulmaya başladı. OMODA Euro NCAP testlerinden 5 yıldız almasının ardından İspanya yetkili servislerini açtı. Avrupa pazarlarına hızlı bir giriş yapan OMODA’nın bu gelişmeyle birlikte model sayıları hızla bir şekilde artabilir. Çünkü OMODA markası Chery isminden tamamen ayrı olarak Avrupa pazarlarında boy gösterecek. OMODA Modelleri 2024 0 km Chery.

EN ÇOK MERAK ETTİĞİM CHERY YENİLİKLERİ HANGİLERİ?

Chery Grubu çatısı altında yer alan OMODA, İspanya’nın başkenti Madrid’de etkileyici bir marka ve ürün tanıtım etkinliği gerçekleştirdi. Madrid’in kalbinde yer alan tarihi Cibeles Sarayı’nda gerçekleştirilen bu özel tanıtım, markanın Avrupa pazarına girişini temsil ediyor. Etkinliğe, İspanyol hükümetinin 28 resmi temsilcisinin yanı sıra, OMODA İspanya marka elçisi ünlü şarkıcı ve aktör Jaime Lorente de katıldı.

Chery Group Baş Teknoloji Sorumlusu Dr. Gao Xinhua, Chery Automobile Başkan Yardımcısı Charlie Zhang, OMODA CEO’su Shawn Xu ve diğer üst düzey marka yetkilileri de bu tarihi anı 300’ün üzerinde gazeteci ve bayi temsilcisiyle paylaştı. İspanya pazarına önemli yatırımlar yapan OMODA, 28 farklı yerel bayilik grubuyla anlaştı. Bu kapsamda Çinli marka, 2024 yılı sonuna kadar İspanya’nın yüzde 93’ünü kapsayan ve tüketicilere daha erişilebilir satış ve satış sonrası hizmetler sunan 65 satış noktasının faaliyete geçmesini öngörüyor.

Markanın ilk crossover SUV modeli olan OMODA C5, “Art in Motion” adındaki sportif tasarım dilini benimseyerek benzersiz ve modaya uygun crossover SUV tarzı ortaya koyuyor. OMODA C5, yüzde 78 yüksek dayanımlı çelik gövdesinin yanında standart olarak birçok gelişmiş akıllı sürüş destek sistemiyle donatılıyor. Böylece kullanıcılara kapsamlı, güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Rekabetin giderek arttığı otomotiv pazarında, OMODA markasının varlığı dünya genelinde 20’nin üzerinde ülke ve bölgeye yayılıyor, gelişmekte olan markalar arasında ön sıralarda yer alıyor. Bu gelişmeler OMODA markasının model sayısının hızla artacağı anlamına geliyor. Şimdiden elektrikli bir SUV olacak olan E5 modelinin tanıtımlarına başladılar. Bizim buralarda OMODA 5 olarak satılan modelse OMODA C5 olarak satılacak. Bu araçta yenilik olup olmadığı henüz açıklanmadı.

CHERY TIGGO 4 PRO RESMEN AÇIKLANDI! TIGGO 4 PRO ile tanışmaya hazır mısın? duyurusu yapıldı!

OMODA Modelleri 2024 0 km Chery.

OMODA Modelleri 2024 0 km Chery.

OMODA Modelleri 2024 0 km Chery.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba