Türkiye’de bazı markalar online satışla araba satıyor! Peki bu sistem ne durumda? 0 km araba var mı?

online satış Togg Mercedes Tesla
online satış Togg Mercedes Tesla

Türkiye’de bazı markalar online satış ile araba satıyor! Peki bu sistem ne durumda? 0 km araba var mı? online satış Togg Mercedes Tesla.

ARABALAR ZAMLANACAK MI?

Türkiye’de bazı markalar ilk baştan bazı markalarsa yeni yeni online satışa geçmeye başlıyor. Hepimizin bildiği gibi TOGG ve Tesla en baştan online satış ile Türkiye pazarında yer alıyor. Mercedes ise bu sisteme yeni geçti.

Tesla’nın online satışına baktığım zaman araç teslimatı için Ocak – Mart 2024 aralığında dediklerini görüyorum. Yani bugün bir Tesla Model Y satın alsanız Ocak Mart 2024 tarihleri arasında size teslim edilecek. Elbette arabanın fiyatı da o zamanki fiyatla geçerli olacak.

Yerli Otomobil markamız Togg’a baktığımda Temmuz 2023 teslim olarak görünüyor. Ancak bildiğim kadarıyla 2023 yılında satılacak araçların tamamı çekiliş/kura sistemiyle satışa sunuldu. Yani Temmuz 2023 geçerli olmayabilir. Sanırım bu kurada aracı almaya hak kazananlar için yapılan bir bilgilendirme.

İki üç gün önce online satışa geçen Mercedes Türkiye’de ise sistem şu an için çalışmıyor gibi. Bugün baktığım zaman 4 araç var gibi görünüyordu. Satın alacakmış gibi işlem yapmaya kalktığım zaman bu araç artık mevcut değildir uyarısı karşıma çıktı.

Online satış konusunda umarım hızlı ilerleriz ancak gerçekten 0 km otomobil bulunurluğu konusunda şimdilik çözüm olamadılar.

Yeni Ford Tourneo Courier Eylül ayından itibaren yollara çıkmaya hazırlanıyor! Ford Otosan üretti!

Araba Habercisi Nisan Mayıs 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan Mayıs 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 50. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 50. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 50. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

online satış Togg Mercedes Tesla.

online satış Togg Mercedes Tesla
online satış Togg Mercedes Tesla

online satış Togg Mercedes Tesla.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba