Tofaş’ta değişim ne zaman başlıyor? Tofaş Fabrikası’nda üretilen modellerin bitiş tarihleri değişecek mi?

Tofaş Stellantis anlaşması ne zaman başlıyor
Tofaş Stellantis anlaşması ne zaman başlıyor

Tofaş’ta değişim ne zaman başlıyor? Tofaş Fabrikası’nda üretilen modellerin bitiş tarihleri değişecek mi? Tofaş Stellantis anlaşması ne zaman başlıyor?

Tofaş ne zaman Peugeot Opel Citroen satacak?

Stellantis Orta Doğu ve Afrika COO’su Samir Cherfan tarafından yapılan açıklamalar kafaları karıştırdı. Tofaş üretimleri ve Stellantis Grubu’nun diğer markalarının satışına başlanmasıyla ilgili yapılan açıklamaları haberin devamında bulabilirsiniz.

“Stellantis, beş marka için planlanan orta boy hafif ticari araç ve binek otomobil versiyonlarıyla “K0” modelini Tofaş’a tahsis edecek ve mevcut Doblo ve Tipo/Egea üretiminin genişletilmesi ve bölge için öz kaynak kullanımının artırılması ile Türkiye’deki üretimini artıracak.” Burada Egea ile Doblo modelinin üretiminin uzatılması mı gündemde?

Burada Fiat Doblo gelecek ay, Fiat Fiorino 2024, Fiat Egea 2025 yılında üretimi sona erecek modeller olarak daha önce açıklanmıştı.

“01 Mart 2023 tarihinde, tüm Stellantis markalarının ticari faaliyetlerinin Tofaş çatısı altında toplayacağını açıklayan bağlayıcı bir anlaşma imzalandı, tüm Stellantis markaları ve segmentleri için iş hacmi değer yaratımı sağlandı.” Burada yapılan açıklamada bu yılın sonunda en geç 2024 yılının başında Tofaş’ın Peugeot, Citroen, Opel ve DS markalarını da satmaya başlayacağı belirtildi. 

Stellantis Orta Doğu ve Afrika stratejisi 2030 yılına kadar aşağıdakileri hedefliyor:
Yüzde 22’nin üzerinde pazar payı
Yüzde 25’in üzerinde düşük emisyonlu araç karması
Yüzde 12’nin üzerinde düzeltilmiş faaliyet marjı
Yaklaşık 55 lansman
Yüzde 70’in üzerinde öz kaynak bulma oranı.

YOUTUBE KANALIM

Araba Habercisi Nisan Mayıs 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan Mayıs 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 50. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 50. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 50. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

NİSAN MAYIS SAYISINI ÜCRETSİZ İNDİR

Tofaş Stellantis anlaşması ne zaman başlıyor?

Tofaş Stellantis anlaşması ne zaman başlıyor

Tofaş Stellantis anlaşması ne zaman başlıyor?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba