Yeni Opel Corsa Avrupa’da Yılın Otomobili Seçildi

Corsa Autobest, Yeni Corsa Autobest, 2020 Corsa Autobest, 2020 Opel Corsa Autobest, Yeni Opel Corsa Autobest. Opel Corsa daha yollara çıkmadan ödülü kaptı. 5. Nesliyle geçtiğimiz günlerde tanıtılan Corsa, ilk tam elektrikli Opel modeli de olma özelliği taşıyor. 31 farklı ülkeden otomobil gazetecilerinin jüri olarak katıldığı AUTOBEST yarışmasının final sürüşleri de İstanbul Park’da gerçekleştirildi. ‘Best Buy Car of Europe 2020’ ödülünü alan Corsa, bu ödülle birlikte AUTOBEST yarışmasında hat-trick yaparak üçüncü ödülünü almış oldu. Daha önceki ödülleri ise 2007 ve 2015 yılında almıştı. Opel Corsa Best Buy Car of Europe 2020.

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Türkiye’de üretildi biz göremeden 100 bin oldu!

Yeni Opel Corsa Autobest seçildi.

Corsa hakkında açıklamalarda bulunan jüri üyeleri, Corsa’nın sürüş dinamiklerini ve kullanıcısına hissettirdiklerini beğendiklerini belirtti. Aynı zamanda sunduğu teknolojiyle de öne çıkan Corsa’nın yakıt tüketimini de verimli bulduklarını eklediler. Matrix LED farlar gibi bu segmentte bugüne kadar görmediğimiz donanımları da sunan Corsa’nın elektrikli seçeneğinin olması da ön plana çıktığı özellikler arasında yer aldı.

2020 Hyundai Sonata Limited Türkiye’ye Gelir mi?

Opel CEO’su Michael Lohscheller açıklaması.

Opel CEO’su Michael Lohscheller yaptığı açıklamada, ‘Corsa’nın aldığı ödülden dolayı çok mutluyuz. Dünya çapındaki seçkin bir jürinin seçtiği AUTOBEST ödülleriyle onurlandırılmak bizim için çok önemli. Corsa’yı geliştirirken uygun bütçeye en dolu donanım seviyesini ve sürüş dinamiklerini sunmak için çalıştık. Bunu başardığımızı görmek bizleri memnun etti’ dedi.

Renault Megane Sedan İçin Yılın Son Kampanyası Açıklandı!

AUTOBEST ödülleri 2020

AUTOBEST ödülleri 2020 modelleri sadece tasarım, motor, sürüş dinamiği ve konfor yönünden değerlendirmekle kalmayıp aynı zamanda kullanıcıların ne kadar ulaşabileceği konusunda da değerlendirme yapıyor. Bu bakımdan Corsa’nın almış olduğu bu ödül önemli bir kilometre taşı olarak öne çıkıyor. Corsa, Opel’in Grandland X Hybrid4 modeliyle birlikte önümüzdeki yıldan itibaren piyasada olacak iki elektrikli seçeneğinden biri olacak. 2024 yılına kadar ise tüm Opel modellerinin elektrikli seçeneklerinin olması planlanıyor.

Opel Corsa Best Buy Car of Europe 2020.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba