Ford Otosan, Ford ve Volkswagen üreteceği fabrikayı açtı! Yeni Peugeot Partner çok iddialı geliyor!

Otomotiv Gazete Sayfaları 6 Kasım 2023.
Otomotiv Gazete Sayfaları 6 Kasım 2023.

Ford Otosan, Ford ve Volkswagen üreteceği fabrikayı açtı! Yeni Peugeot Partner çok iddialı geliyor! Otomotiv Gazete Sayfaları 6 Kasım 2023.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

2021’de duyurulan 2 Milyar avroluk, Türkiye’nin en büyük otomotiv yatırımının bir parçası olan Yeniköy Fabrikası açıldı. Fabrika, operasyonel mükemmellik, akıllı fabrika uygulamaları, verimlilik ve sürdürülebilirlik alanında yeni kriterler belirliyor. Ford Otosan’ın Kocaeli Fabrikaları, yıllardır Avrupa’nın ve Türkiye’nin en çok satan ticari aracı olan Transit ailesinin Avrupa’daki tek üretim merkezi, Transit Custom’un ise dünyadaki tek üreticisi konumunda. Fabrikada, yenilikçi özellikleri ve akıllı teknolojileriyle daha yüksek verimlilik ve performans sunan yeni nesil Transit ve Tourneo Custom üretiliyor. Yeni nesil Custom serisinin gelecekteki üyeleri arasına 2024 yılında hattan inecek tamamen elektrikli E-Transit Custom modeli de katılacak.

Fabrikada ayrıca Ford ve Volkswagen ortaklığına ait yeni nesil 1 ton Volkswagen ticari araç da üretilecek. Bu araç Volkswagen Transporter olacak. Yeniköy Fabrikası, yeni nesil 1 tonluk araçları üretmek üzere kapasitesini 2025 yılında 405.000 adede ulaştıracak. Geleceğin Fabrikası’nda gelişmiş robotik, yüksek otomasyon seviyeleri, veri analitiği, yapay zekâ ile yönlendirilen uçtan uca yönetim, çok katlı atölyeler ve gürültüyü azaltan montaj hatları yer alıyor. Ayrıca Yeniköy, fotovoltaik cam duvarlar ve güneş takip sistemleri gibi yenilikçi teknolojilerle enerji verimliliği ve karbon nötr olma yolunda önemli adımlar atarak otomotiv endüstrisindeki sürdürülebilirlik standartlarını tam anlamıyla yeniden tanımlıyor.

0 km elektrikli araba pazarında hediye ek donanımlar, bedava şarj, kredi ve indirim dönemi başladı!

YENİ PEUGEOT PARTNER ÇIKTI

Yeni PEUGEOT E-PARTNER, profesyonellerin tüm gereksinimlerini karşılamak üzere iki gövde tipi ve farklı koltuk seçenekleriyle üretiliyor. Bunlar; Standard Van 4,40 m, standart yolcu kabini (3 koltuğa kadar) veya Uzun Van 4,75 m, standart veya genişletilmiş yolcu kabini (5 koltuğa kadar) gibi seçenekler oluyor. PEUGEOT, yeni E-PARTNER’a ek olarak 110 HP’lik PureTech benzinli motor, 100 HP veya 130 HP’lik BlueHDi dizel motorla donatılan geniş bir PARTNER yelpazesi sunuyor. 130 HP’lik BlueHDi dizel, 8 vitesli otomatik şanzımanla da kombine edilebiliyor. İçten yanmalı motora sahip yeni PEUGEOT PARTNER, yeni E-PARTNER ile aynı tasarım, donanım, özellik ve gövde tipleri ile üretiliyor. Yeni PEUGEOT E-PARTNER’ın tamamen elektrikli motor seçeneği, 100 kW (136 HP) maksimum güç ve 270 Nm maksimum tork ile 50 kWsa batarya (kullanılabilir kapasite) ile 330 km menzil sunabiliyor.

Seat Kasım ayına dev kampanyayla başladı! İspanyol tüm modellerinde dikkat çekici kampanya yaptı!

Otomotiv Gazete Sayfaları 6 Kasım 2023.

Yeni Superb ne zaman geliyor?

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar yaptığı açıklamada aracın geliş tarihini açıkladı: “Haziran ayından itibaren biz de yeni nesil Skoda Superb modelini Türk kullanıcılarıyla buluşturmak üzere hazırlıklarımızı yapıyoruz.”

Hyundai i20’ye indirim yapıldı

Yerli Üretim Yenilenen Hyundai i20 modelinin fiyatlarında önemli indirim yapıldı. Hyundai i20 modelinin başlangıç fiyatı 785 bin TL’ye düşerken, yapılan indirimle otomatik şanzımanla 845 bin TL etiketle satılmaya başladı.

Opel Grandland’e online kampanya

Opel’in Grandland, kasım ayına özel, kredi tekliflerine ek, Ultimate donanımlı versiyonunda, 100.000 TL takas desteği, 1.5 130 HP AT8 GS versiyonunda ise online rezervasyona özel 249.900 TL’ye varan indirim yapıyor.

Otomotiv Gazete Sayfaları 6 Kasım 2023.

Otomotiv Gazete Sayfaları 6 Kasım 2023

 

Otomotiv Gazete Sayfaları 6 Kasım 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba