Dernek başkanları ÖTV düzenlemesi hakkında ne demişti? OSD ve ODD başkanlarından iki açıklama!

ötv indirimi 2022 dernek başkanları.
ötv indirimi 2022 dernek başkanları.

Dernek başkanları ÖTV hakkında ne demişti? OSD ve ODD başkanlarından iki farklı açıklama gelmişti! ötv indirimi 2022 dernek başkanları.

Instagram Hesabım

Tofaş CEO’su ve OSD Başkanı Cengiz Eroldu’nun Dünya Gazetesi’nde Aysel Yücel imzasıyla yayınlanan haber aşağıdaki şekildeydi: ”

“Şu andaki ortamda biz gidip bir yandan mal yetiştirmezken, bir yandan da ÖTV’yi indirelim demek doğru gelmiyor bana. ÖTV konusunda en güncel bilgiye Maliye Bakanlığı sahip. Hangi vergi diliminde ne kadar araç satılıyor bizden daha iyi biliyorlar. Şu anda da Türkiye’de belli bir talep var. O talep bu kadar hızlı devam ettiği müddetçe ve bir de ülkenin mali bilançosunu düşündüğümüz zaman ÖTV indirimi çok rasyonel gelmiyor açıkçası. Ama belli bir noktadan sonra talep düşmeye başlayacak, o zaman konu değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Bunu OSD Yönetim Kurulu’nda tartışmadık ama bu benim kişisel fikrim bu yönde.”

Sıfır kilometre otomobillerin yeniden satışına sınırlama geliyor! Yönetmelik Hazırlandı! İşte o açıklama!

Özel Tüketim Vergisi ÖTV matrah düzenlemesiyle ilgili son açıklama Toyota Türkiye Pazarlama CEO’su ve Otomotiv Distribütörleri Derneği ODD Başkanı Ali Haydar Bozkurt’tan gelmişti. Otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci’ye açıklama yapan ODD Başkanı ve Toyota Türkiye Pazarlama CEO’su Ali Haydar Bozkurt konu hakkında şunları söyledi: “Matrahlarda güncelleme talepleriyle ilgili bir hazırlık çalışmamız var. Ama kimseyi beklentiye sokmak istemeyiz. Matrahların acilen güncellenmesi gerektiğini zaten sürekli dile getiriyoruz. Matrahların güncellenmesi konusunda bir hazırlık çalışmamız var. Tamamlandığındı ilgili mercilerle paylaşılacak.”

İkinci el araba satan şirketlere neden soruşturma açıldı? Soruşturma nedeni sahibinden ile aynı değil!

Araba Habercisi Yaz Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 42. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 42. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

İşte yılın son çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulmaya başlayacak tüm elektrikli otomobil modelleri!

Araba Habercisi Dergisi Yaz 2022 Sayısı’nda neler var?

ötv indirimi 2022 dernek başkanları.

Siz isterseniz yine de önce boyaya bakın!

Yeni Suzuki S-CROSS Türkiye Yollarına Çıktı!

Yeni MG ZS EV Son Çeyrekte Türkiye’de satışa sunuluyor.

Hoşça kal Kadjar Merhaba Austral.

Audi A6 Avant e-tron concept gösterildi!

Ateş gibi araba: Mazda 3.

Yeni Dacia Duster hiç olmadığı kadar güçlü.

Renault MORPHOZ gerçek oldu.

Elektrikli araçların menzilinde devrim: Mercedes Vision EQXX.

ötv indirimi 2022 dernek başkanları.

ötv indirimi 2022 dernek başkanları.

ötv indirimi 2022 dernek başkanları.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba