SUV Peugeot 3008 İçin Özel Bir OffRoad Versiyonu Çıktı! Arazi SUV’u Vurgusu Yaptılar!

Peugeot SUV 3008 Offroad versiyonu çıktı
Peugeot SUV 3008 Offroad versiyonu çıktı

Peugeot SUV 3008 Offroad versiyonu çıktı! Şehrin sokaklarını fetheden Peugeot’un SUV modeli 3008’in gözü artık zorlu off-road koşullarında. Çamurlu ve engebeli arazilerde kolayca ilerleyebilmesi için Peugeot 3008’in özel bir konsept versiyonu hazırlandı. Peugeot SUV 3008 Offroad versiyonu çıktı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Her türlü arazi koşulunda kullanılabilecek olan Peugeot 3008, 1.6 litrelik PureTech GT Line modelini temel alarak, bir dizi arazi özellikleri eklenerek geliştirildi. Grippy Cooper AT3 arazi lastikleriyle birlikte alt gövdenin korunması için özel karter koruması bulunuyor. Modelin tavanında bulunan özel parçanın ön tarafında yer alan LED farlar ile gece orman sürüşleri rahatça yapılabiliyor. Ayrıca yine tavanda bulunan çadır içerisinde de kamp yapılabiliyor.

[irp posts=”6617″ name=”2020 Opel Grandland X Hybrid satışa sunuldu! Sadece Elektrikle 50 km Gidiyor!”]

Peugeot SUV 3008 Offroad Versiyonu.
Peugeot SUV 3008 Offroad Versiyonu.
Peugeot SUV 3008 Offroad Versiyonu.
Peugeot SUV 3008 Offroad Versiyonu.

Peugeot SUV 3008 Offroad versiyonu çıktı.

Özel olarak hazırlanan model eşsiz bir kaplamayla kaplandı. Maceraya iki tekerlekle devam etmek isteyenler için de arka tarafta bisiklet rafı sunuluyor. İngiltere’ye özel olarak hazırlanan model hakkında Peugeot İngiltere Ülke Müdürü David Peel ‘En çok satan SUV modelimizin pratikliğini ve arazi kabiliyetini göstermek adına çıkardığımız bu özel versiyon için heyecanlıyız. Dış tasarımda geliştirmeler yapılan modelimiz aslında Peugeot’un Advanced Grip Control (Gelişmiş Kavrama Kontrolü) teknolojisinin de ne kadar etkin çalıştığını kanıtlayacak. Son derece zorlu arazi koşullarıyla artık Peugeot 3008 rahatlıkla baş edebilir’ dedi.

Modelin seri üretime geçmesi beklenmiyor. Ancak son yıllarda hızla yükselen kompakt SUV segmentinin de sadece şehir içinde daha yüksekte oturmak değil arazi koşullarında da kullanılabildiğinin kanıtlanması önemli bir adım. Bu cesur adımı atan Peugeot takdiri hak ediyor.

İlk Yedi Ay Sonunda Türkiye’nin En Çok Satan 10 Arabasını Merak Ediyor Musunuz?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba