Honda Türkiye Civic Satın Alanlara Uygun Fiyat, 10 bin km Bakım ve +1 Yıl Garanti Veriyor!

Honda Civic Kampanyası Ağustos 2019
Honda Civic Kampanyası Ağustos 2019

Honda Civic Kampanyası Ağustos 2019 Açıklandı! Honda, yazın son kampanyasını başlattı. Bu kampanyada Honda Civic satın alacaklar için uygun fiyat, hediye 10 bin km bakımı ve artı bir yıl garanti sunuyorlar. Honda Civic Kampanyası Ağustos 2019.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Honda, segmentinde fark yaratan Civic ve sınıfının en güvenli ve aerodinamik aracı olan CR-V modelleri için yazın son kampanyasını sunuyor. Ağustos ayı boyunca Honda Civic Sedan ve CR-V modellerine sahip olmak isteyenlere 100 bin TL’ye kadar kredi imkanı 12 ay vade seçeneği ile sağlanabiliyor. Honda ayrıca Ağustos ayına özel olarak 119.500 TL’den başlayan fiyatlarla Civic Sedan sahibi olanlara 10 bin km bakımı ve +1 yıl garanti hediye ediyor.

Honda, Civic Sedan ve CR-V modelleri için Ağustos ayı boyunca özel fırsatlar sunuyor. Ağustos ayı sonuna kadar Honda’nın Civic Sedan modellerine 119.500 TL’den başlayan fiyatlar var. Ayrıca 50 bin TL’ye faizsiz 12 ay taksit imkanı da sunuluyor. Honda Civic Sedanlara Ağustos ayına özel 10 bin km bakımı ve +1 yıl garanti* hediye ediyor.

Güçlü ve verimli motoru, optimize edilen CVT şanzımanı, sahip olduğu sürüş dinamikleri, üst seviye donanımları, performansı, üstün konfor seviyesi ve şık tasarımı ile heyecan uyandıran Honda CR-V için ise, Ağustos ayı boyunca 100 bin TL’ye yüzde 0,75 faiz oranı ile 12 ay vadeli kredi imkanı sağlanıyor.

Bu kampanya ile ilgili Honda Türkiye’nin bir notu var. 01 – 31 Ağustos 2019 tarihleri arasında Honda Civic Sedan sahibi olanlara özel sunulacak olan +1 yıl garanti hediyesi kişiye özeldir ve otomobilin başkasına satışı halinde iptal olmaktadır.

[irp posts=”6717″ name=”Yerli Otomobil Prototipi 2019 Nasıl? Bu Üzeri Örtülü Tasarımdan Neler Anladım?”]

Yerli Otomobil Prototipi 2019 Nasıl? Bu Üzeri Örtülü Tasarımdan Neler Anladım?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba