Pagani Huayra Roadster BC’de Pirelli P Zero Trofeo R kullanılacak!

Pirelli P Zero Trofeo R Tanıtıldı
Pirelli P Zero Trofeo R Tanıtıldı

irelli P Zero Trofeo R Tanıtıldı Pagani Huayra Roadster BC’de kullanılacak. Pirelli P Zero ile başlayan ve P Zero Corsa ile süren hikaye, şimdi P Zero Trofeo R’nin tanıtımıyla devam ediyor. Pirelli P Zero Trofeo R Tanıtıldı.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Pirelli’nin ilk kez yeni bir Pagani için özel olarak geliştirdiği lastik performansa en çok odaklanan yol lastiği olarak öne çıkıyor. ABD’deki Monterey Otomobil Haftasında (Monterey Car Week) tanıtılacak Pagani Huayra Roadster BC, orijinal ekipman olarak P Zero Trofeo R lastiklerle sunulacak.

Bu lastikler, yeni Pagani ikiz turbo V12 altı litre motorun 800 beygir ve 1050 Nm tork gücünü muazzam ileri harekete dönüştürecek. Bu otomobil, 300 km/h hız kapasitesiyle virajlarda 1.9 g ve yan yüklerde maksimum 2.2 g kuvvet üretebiliyor. Bu değerler de Pirelli lastiklerine emanet edilen görevin büyüklüğünü mükemmel bir şekilde gösteriyor.

Pirelli ve Pagani mühendisleri geliştirdi!

Pirelli ve Pagani mühendislerinin ortak geliştirme süreci, ön lastikler için daha geniş jantlı yeni bir ölçü belirlemekle başladı. Bu lastik, temas alanını artırıyor ve böylece ilave aerodinamik aşağı bastırma kuvveti yüklerini desteklemek için daha fazla güç gibi bir avantaj sağlıyor.

Pagani Automobili kurucusu ve baş tasarımcısı Horacio Pagani

Pagani Automobili kurucusu ve baş tasarımcısı Horacio Pagani, şu açıklamada bulundu: “Pirelli P Zero Trofeo R için belirlediğimiz hedeflerden biri, direksiyonda elleriniz yolu tutuyormuş gibi bir his yaratmaktı. Tutuş limitine ne zaman yaklaştığınızı tam olarak bilmenizi sağlayan bu lastiğin gerçekten iletişim kurmasını mümkün kıldı.”

Pirelli P Zero Trofeo R Tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

Audi A4 Volvo S60 Karşılaştırması Sonuçlandı! Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz!

[irp posts=”6803″ name=”Kia Sportage mı? Hyundai Tucson mu? Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz!”]

Yeni Peugeot 208 Kaç Para Olacak? Araba Habercisi Dergisi.

Yeni Peugeot 208’in benzinli seçeneklerinde kullanılan 1.2 litrelik motorun üç farklı güç seçeneği bulunuyor. 1.2 litre Puretech 75 beygir, 100 beygir ve 130 beygir gücünde olan motor seçeneklerinde 75 beygirlik seçenek sadece manuel şanzımanla sunuluyor. 100 beygirlik seçenek ise hem manuel hem 8 ileri otomatik olarak tercih edilebilirken, 130 beygirlik seçenek sadece otomatik vites olarak satın alınabiliyor. Peugeot 208’in dizel motorda ise tek seçeneği olarak 1.5 litrelik BlueHDi 100 beygirlik motoru manuel şanzımanla tercih edilebiliyor.

Devamını okumak için tıklayın!

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba