Porsche Panamera yenilendi! Panamera’ya performans odaklı hibrit bir model de eklendi!

Porsche Panamera yenilendi.
Porsche Panamera yenilendi.

Porsche Panamera yenilendi, 2020 Porsche Panamera, Yeni Porsche Panamera, Hibrit Porsche Panamera. Hybrid Porsche Panamera.

Porsche Panamera yenilendi! Panamera’ya performans odaklı hibrit bir model de eklendi! Porsche Panamera yenilendi, 2020 Porsche Panamera, Yeni Porsche Panamera,

Instagram Hesabım

Porsche’nin dört kapılı spor otomobil modeli Panamera yenilendi. Daha çarpıcı görünüm ve daha keskin hatlar kazanan Yeni Porsche Panamera optimize edilen şasi ve kontrol sistemleri ile daha sportif ve aynı zamanda daha konforlu. Ürün ailesini de genişleten Yeni Panamera model ailesine performans odaklı hibrit bir model de eklendi.

Porsche 630 PS Panamera Turbo S modeli ile sınıfında en iyi performansı sunma iddiasını başarıyla ortaya koyuyor. Model ailesinin en ileri performanslı modeli olan Panamera Turbo, önceki modelinin performans değerlerini açık ara geride bırakıyor. Porsche aynı zamanda, E-Performance stratejisini takip ederek 560 PS sistem güç çıkışı sunan, tamamen yeni bir çekiş düzenine sahip Panamera 4S E-Hybrid modeli şarjlı elektrikli hibrit otomobilleri yelpazesine ekledi. Önceki hibrit modellerle kıyaslandığında, tamamen elektrikli menzil yüzde 30’a kadar artırıldı. Geliştirilmiş şasi bileşenleri ve kontrol sistemleri, yeni nesil direksiyon ve lastiklerle bir araya gelerek konfor ve sportiflikte büyük ilerleme sağlıyor.

Özel Tüketim Vergisi ÖTV Düzenlemesi Yapılacak mı? Fiyatı 230 bin TL olan tüm araçlar en üst limitte!

630 PS güç ve 820 nm tork değerine sahip yeni Panamera Turbo S, içten yanmalı motora sahip önceki amiral gemisi Turbo modele kıyasla 80 PS daha fazla güç ve 50 Nm daha fazla tork sunuyor. Bu artış sürüş performansı üzerinde oldukça pozitif bir etki yaratıyor: Turbo S modeli Sport Plus modundayken 0 – 100 km/s hızlanmasını yalnızca 3,1 saniye içerisinde tamamlıyor. Weissach’ta geliştirilen ve Zuffenhausen’da üretilen, önceki modellerden aşina olunan 4 litrelik V8 çift turbolu motor, otomobilin 315 km/s’lik maksimum hıza ulaşabilmesi için kapsamlı bir şekilde yenilenmiş. Etkili gücü asfalta kontrollü bir şekilde aktarabilmek ve viraj alma performansını en üst düzeye çıkarmak için, üç odalı havalı süspansiyon, Porsche Aktif Süspansiyon Yönetimi (PASM) ve Porsche Tork Yönlendirme Sistemi Plus (PTV Plus) dahil olmak üzere denge sistemi Porsche Dinamik Şasi Kontrolü (PDCC Sport) her bir model için ayrı olarak özelleştirilmiş ve optimize edilmiş.

Peugeot 508 Fiyatı Ağustos Ayında hangi versiyonla 400 bin TL üzerine çıktı? Dizel Otomatik 508 Kaç Para?

Porsche Panamera yenilendi.

Porsche Panamera yenilendi

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba