Dünya Ralli Şampiyonası’nda Portekiz Rallisi’ni Toyota Gazoo Racing Pilotu Ott Tanak Kazandı!

Portekiz Rallisi Ott Tanak
Portekiz Rallisi Ott Tanak

Türkiye’nin de ev sahipleri arasında yer aldığı, dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası (WRC)’nin 2019 sezonu, Portekiz Rallisi ile devam etti. Portekiz Rallisi Ott Tanak

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Portekiz’de gerçekleşen sezonunu yedinci yarışı 30 Mayıs – 2 Haziran tarihlerinde gerçekleşti. 20 etaptan oluşan yarışta 306,97 kilometrelik yolu tamamlayan dünyaca ünlü pilotların kıyasıya mücadelesi izleyenlerin nefesini kesti. Portekiz Rallisi’nin kazananı ise Estonyalı pilot Ott Tanak oldu.

[irp posts=”4975″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran 2019 Sayısı Dergiliklerde Yayına Çıktı! Kaçırmayın Yazık Olur!”]

Tüm dünyanın heyecanla takip ettiği WRC’nin 2019 sezonunun yedinci yarışı olan Portekiz Rallisi, 30 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleşti. Şampiyonluk için mücadele eden pilotlar dört günde 20 etabı geçip, toplamda 306,97 km kilometre yol kat ettiler. Portekiz Rallisi’ni birinci olarak tamamlayan isim ise Toyota Gazoo Racing’in pilotu Ott Tanak oldu. Tanak’ın toplam 3 saat 20 dakika 22 saniye ile bitirdiği ralliyi Belçikalı Pilot Thierry Neuville, 16 saniye farkla ikinci, Sebastian Ogier ise 57 saniye farkla üçüncü tamamladı.

G20 Kodlu Yeni BMW 3 Serisi Bu Ay Ön Siparişlere açılıyor Ağustos Ayında Satışa Başlanıyor!

Bu yıl 14 farklı ülkede gerçekleşecek Dünya Ralli Şampiyonası’nın 11’inci ayağı ise yine Türkiye’den geçecek. Marmaris’te 12-15 Eylül tarihlerinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED)’in ev sahipliğinde devam edecek büyük heyecan, motor sporlarını yakından takip eden seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak. Dünya Ralli Şampiyonası, 10 ayda 14 yarışa sahne olurken, pilotlar dört ayrı kıtada mücadele edecek. Şili’nin ardından sırayla Portekiz, İtalya, Finlandiya, Almanya, Büyük Britanya, İspanya ve Avustralya yarışlara ev sahipliği yapacak.

[irp posts=”2555″ name=”1 Kadın 1 Erkek Youtube MSE Medya Kanalı’nda Araba Testi İzle”]

Araba Habercisi Dergisi Haziran 2019 Sayısı Dergiliklerde Yayına Çıktı! Kaçırmayın Yazık Olur!

Araba Habercisi Dergisi

Portekiz Rallisi Ott Tanak, Ralli Yarışları, Türkiye Rallisi 2019, Türkiye Ralli Şampiyonası, Ralli Pilotları, Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Haber.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba