Rallikros Finali Körfez Pisti’nde yapılacak

İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir ve Antalya illerinden 16 sporcunun mücadele edeceği 2018 sezonunun son ulusal otomobil sporları organizasyonu olan Türkiye Rallikros Şampiyonası final yarışı 16 Aralık Pazar günü Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından İzmit Yarımca’da yer alan Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecek. Rallikros Finali Körfez Pisti

Bu organizasyon için yeni oluşturulan 1,500 metre uzunluğundaki yarı asfalt yarı toprak parkurda çoklu çıkış formatında koşulacak yarış 4 ayrı kategoride değerlendirilecek.

Apex Masters drift pilotlarının gösterileri

16 Aralık Pazar sabahı idari ve teknik kontrolün ardından saat 10:00’daki serbest antrenmanlar ile başlayacak. Saat 11:30’dan itibaren sıralama turlarına geçilirken, yarışmacılar 3 ayrı sıralama turunun ardından 15:00’de yarı final turları 16:00’da da final turlarına başlayacaklar.

11:00-17:00 saatleri arasında da historic ralli otomobilleri ile Apex Masters drift pilotlarının gösterileri pistteki tansiyonu daha da yükseltecek. Ayrıca padok alanında ralli simülatörleri, klasik otomobiller ve offroad araçları sergisi ile sürpriz aktiviteler de izleyicilerle buluşacak.

[irp posts=”2136″ name=”Yeni Porsche Macan S 354 HP’lik gücüyle ortaya çıktı”]

Rallikros Finali Körfez Pisti

Araba Habercisi Murat Tosun

Yeni Porsche Macan S 354 HP’lik gücüyle ortaya çıktı

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba