Range Rover 400 Beygirlik Yeni Hibrit Motoruyla Yollarda! Lüksün Zirvesi Yeniden Tanımlandı!

Range Rover Hibrit Tanıtıldı
Range Rover Hibrit Tanıtıldı

Range Rover, lüksü üstün arazi kabiliyeti birleştiren bir marka olmasıyla ünlü. Yenilediği Range Rover ile sunduğu 3.0 litrelik sıralı V6 Ingenium benzinli motoruyla sunduğu performansı artırmakla beraber yakıt tasarrufu da sunuyor. Range Rover Hibrit Tanıtıldı

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi, Araba Yorumları, Araba Haberleri, Araba Sürüşleri, Otomobil Dergileri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Range Rover’ın yeni 3.0 litrelik V6 motoru İngiltere’de yer alan Wolverhampton’daki motor üretim tesisinde üretilecek. Markanın, Range Rover Sport modelinde sunduğu P400 MHEV seçeneği, sunduğu performans ile kullanıcıları tarafından tam puan almıştı. Range Rover modelinde yer alacak 3.0 litrelik V6 Ingenium motorun da beğenilmesi bekleniyor. Yeni motorla birlikte Range Rover 400 beygir güce ve 550 Nm torka sahip olacak. Bu güçle birlikte 0-100 km/s hızlanmasını sadece 5.9 saniyede tamamlayacak. Son hızı ise 225 km/s olarak açıklandı.

Sürekli Değişken Valf Sistemi sayesinde yeni motor maksimum verimi çift turbo ile sunuyor. Bu sayede performans artmakla beraber yakıt tüketimi de düşüyor. Aynı zamanda da daha düşük karbon emisyonu değeri elde ediliyor. Yeni motor sayesinde 100 kilometrede ortalama 9.3 litrelik bir tüketim değeri sunuluyor. Daha yüksek verimlilik sağlamak adına geliştirilen MHEV (Hafif Hibrit Elektrikli Araç) sistemiyle 212 g/km karbon salınımı gerçekleşiyor. Jaguar Land Rover grubu, 2020’den itibaren tüm yeni modellerinde elektrikli hibrit seçeneği sunmayı planlıyor.

Range Rover’daki yenilik sadece motor seçeneğiyle sınırlı kalmamış. Hem Matrix hem de Pixel LED far sistemleri standart olarak sunulacak. Yol işaretlerini tespit eden sistem sayesinde bağımsız çalışan LED’ler otomatik olarak kapanacak ve parlaması önlenecek. Donanımsal olarak akıllı telefon paketini de sunan Range Rover, bu paket sayesinde Apple CarPlay ve Android Auto ile kullanışlı bir bilgi eğlence sistemi sunuyor. Güvenlikten de ödün vermeyen Range Rover, Acil Durum Freni ve Adaptif Hız Sabitleyici gibi sistemleri de standart olarak sunuyor.

Güncellenen renkleri, gelişmiş LED farları ve gelişmiş bağlantı özellikleriyle yeni 400 beygirlik Ingenium motoruyla Range Rover lüksün zirvesini yeniden tanımlıyor.

[irp posts=”3751″ name=”Youtube MSE Medya Kanalında Mercedes CLS 400d Testim Yayında! Abone Ol Kaçırma!”]

Range Rover Hibrit Tanıtıldı

1 Kadın 1 Erkek Volvo XC40 D4 AWD 190 Beygir Testi

https://www.youtube.com/watch?v=GAHYOu4dWmQ

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba