Yeni SUV Renault Austral Türkiye’de ne zaman satılmaya başlıyor? Çok iddialı özelliklerle satışa çıkacak!

Renault Austral ne zaman geliyor?
Renault Austral ne zaman geliyor?

Sarı sayfa hazır mıyız? Renault’nun yeni Kompakt SUV modeli Austral yılın son çeyreğinde satışa çıkıyor! Renault Austral ne zaman geliyor?

INSTAGRAM HESABIM

Renault Türkiye tarafından yapılan açıklama: Yeni Austral Türkiye’de 2022 yılının son çeyreğinde satışa sunulacak.

Yeni Austral gelişmiş teknolojisiyle, C segment SUV dünyasında Renaulution ve Renault’nun “Nouvelle Vague (Fransız Yeni Dalgası)” ruhunu somutlaştırıyor. İttifak bünyesinde geliştirilen 3. nesil CMF-CD platformu ile geliştirilen yeni Austral, yeni E-TECH Tam Hibrit motor dahil olmak üzere çeşitli elektrikli teknolojileri bünyesinde barındırıyor. Yeni Austral, modern ve teknolojik yapısıyla; 4CONTROL Advanced ve 32 sürüş destek sistemi dahil olmak üzere gelişmiş, proaktif ve akıllı teknolojileri kullanıma sunuyor. Geniş OpenR ekranı, en iyi Google hizmetlerini ve uygulamalarını entegre eden OpenR Link bilgi-eğlence sistemiyle gelişmiş bir bağlanabilirlik seviyesi sunuyor.

Yeni Renault Austral, sürüş alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalmadan tüm kullanım şekillerine cevap veren elektrik destekli yenilikçi motorlarla yollara çıkıyor. 200 bg’ye kadar 400V beslemeli yeni nesil E-TECH Hibrit motorlar dışında, 130 bg 48V Mild Hybrid Advanced ve 140 bg / 160 bg 12V Mild Hybrid olmak üzere benzinli versiyonlar bulunuyor.

Yeni Austral, kendi kendini şarj eden tamamen yeni bir E-TECH ‘tam hibrit’ motor kullanıma sunuyor. Bu motor, yakıt kullanımını ve CO2 emisyonlarını azaltırken, daha iyi performans ve daha fazla sürüş keyfi sunmak için iyileştiriyor. Sistem; bir elektromotorla eşleştirilen 1,2 litre 3 silindirli turbo beslemeli benzinli motor, 1,7 kWsa lityum-iyon 400V batarya ve akıllı çok modlu debriyajsız bir şanzımandan oluşuyor. 146 kW veya 200 bg’ye kadar birleşik güç kullanıma sunuyor.

Toyota Corolla Cross SUV Türkiye’de ne zaman tanıtılacak? Bana gönderilen davetiyeyle belli oldu!

Önceki nesil E-TECH Hibrit motorlarda olduğu gibi otomobil her zaman tam elektrikli modda çalışıyor ve sessiz olduğu kadar başarılı gaz tepkileri sunan elektrikli otomobillere özgü bir sürüş deneyimi sunuyor. En yeni E-TECH Hibrit motorla donatılan yeni Austral, optimum yakıt verimliliği ve CO2 emisyonun seviyesine sahip (4,6 lt/100 km ve 105 gr/km CO2’den itibaren). Bu da onu en uygun kullanım maliyetine sahip hibrit SUV’lardan biri yapıyor.

Renault, yeni Austral ile dizele gerçek bir alternatif olarak yeni Mild Hybrid Advanced motoru sunuyor. Sistem, yeni 1,2 litrelik 3 silindirli turbo beslemeli benzinli motoru 48V lityum iyon batarya ve marş motoruyla birleştiriyor. 130 HP motor ve manuel şanzıman, başarılı sürüş keyfi sunarken yakıt verimliliğini ve CO2 emisyonlarını sınıfının en iyi seviyesinde tutuyor. Ayarlar, güç üretimini en üst düzeye çıkarırken yakıt verimliliğini eşdeğer hibrit olmayan içten yanmalı motordan %20 daha düşük tutmak üzere değiştirilebiliyor.

Mild Hybrid motor, yeni Austral’da sunulan birinci seviye hibrit motor ve Renault araçlarında zaten kullanılan 1,3 litre hacimli 4 silindirli turbo beslemeli direkt enjeksiyonlu benzinli motorla donatılıyor. Daimler ile birlikte geliştirilen motor, bir marş motoru ve 12V lityum iyon batarya ile destekleniyor. X-TRONIC otomatik şanzımanla 140 bg veya 160 bg ya da manuel şanzımanla 140 bg olarak sunuluyor. Yeni Austral’daki 160 bg 12V Mild Hybrid motor, 1.800 ile 3.500 d/d aralığında 270 Nm maksimum tork üretiyor ve 6,2 lt/100 km yakıt tüketimi ile 136 gr/km’den başlayan CO2 emisyon değerine sahip.

Toyota Corolla Sedan Ekim 2022 fiyat listesi açıklandı! Toyota Corolla Sedan kaç paraya satışa sunuluyor?

Araba Habercisi Ekim 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ekim 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 44. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 44. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Sarı sayfa sahibinden internet sitesinde yaprak kımıldamıyor gibi! İşte karşılaştırmalı rakamlar!

Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısında neler var?

Renault Austral ne zaman geliyor?

İşte Yeni Renault Megane.

Yeni Dacia Duster hiç olmadığı kadar güçlü.

Yeni Honda City Rekabeti seviyor.

Yeni Volkswagen Polo büyük oynuyor.

Tüm özellikleriyle Mazda 3.

Yeni 7 Serisi ilk olarak elektrik verecek.

Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain Türkiye’de satışa sunuldu.

Kia K5 keşke Türkiye’ye gelse dediklerimizden.

Audi Q3 Sportback modelinde karizma standart.

Otomobil fabrikalarını artık robotlar koruyacak.

Küçük bir çakmak kadar ama 2TB.

Çevrimiçi flörtün riskleri neler?

Sahte reklam uygulamalarına dikkat.

Galaxy SmartTag ne işe yarıyor?

Renault Austral ne zaman geliyor?

Renault Austral ne zaman geliyor?

Renault Austral ne zaman geliyor?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba