Renault Clio makyajlanıyor! Oyak Renault Fabrikası’nda Colt üretimiyle birlikte Clio’ya makyaj geliyor!

Renault Clio Makyaj 2023 Yeni.
Renault Clio Makyaj 2023 Yeni.

Renault Clio makyajlanıyor! Oyak Renault Fabrikası’nda Colt ile birlikte Clio’ya makyaj geliyor! Renault Clio Makyaj 2023 Yeni.

INSTAGRAM HESABIM

Renault Group, Yeni Nesil Mitsubishi Colt’un Bursa’da Üretileceğini daha önce duyurmuştu.

Bilindiği gibi Oyak Renault Fabrikası’nda üretilen Renault Megane Sedan bu yılın sonundan itibaren artık o fabrikada üretilmeyecek. Renault Megane Sedan üretimini Karsan devralacak.

Durum böyle olunca ortaya çıkacak olan üretim boşluğunun büyük bölümü Mitsubishi Colt ile doldurulacak. Oyak Renault Fabrikası’nda ayrıca elektrikli bir modelin de üretilmesi gündemde. Yani üretimin sadece bu modelle sınırlı kalmaması bekleniyor. Fabrikada o zamana kadar bir açıklama gelmezse Renault Clio ve Mitsubishi Colt üretiliyor olacak.

Renault Group Türkiye CEO’su ve Oyak-Renault Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Doğu: “Yatırımlarımıza Türkiye’ye duyduğumuz sarsılmaz güven doğrultusunda ara vermeden devam edeceğiz. Yeni duyurumuz, bu kararlılığımızın somut bir göstergesidir” diyor.

Yeni nesil COLT, tıpkı Clio modelinde olduğu gibi Renault-Nissan-Mitsubishi İttifakı’nın modüler CMF-B platformunda üretilecek.

Bu aracın satış fiyatını tahmin etmek hiç zor değil. Çünkü Renault Clio ile birebir aynı olacağı için Yerli Üretim Clio’nun fiyatlarına satılacak.

Yeni Mitsubishi Colt 2023 yılının 4. çeyreğinde Avrupa’da ve Türkiye’de satışa sunulacak.

Aynı tarihte yani Eylül 2023’te yenilenmiş Renault Clio modelinin de Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.

Hibrit Renault Clio modelinin de aynı tarihte satışa sunulmasını bekliyorum. Bilindiği gibi Clio’nun hibrit bir seçeneği var ama Türkiye’de satılmıyor.

Kasım ayında Türkiye’de satışa sunulacak olan Dacia Jogger hangi motorla gelecek? Hibrit ne zaman?

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Renault Clio Makyaj 2023 Yeni.

Renault Clio Makyaj 2023 Yeni.

Renault Clio Makyaj 2023 Yeni.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba