Renault Grubu Usta Bakımcılar Programı ilk Mezunlarını Verdi! Onlar Artık Sertifikalı Usta!

Renault Usta Bakımcılar
Renault Usta Bakımcılar

Renault’un 2015 yılında başladığı Renault Grubu Usta Bakımcılar Programı ilk mezunlarını verdi. İngiltere’de uygulanan program Güney Yorkshire’da Doncaster’da Renault’un eğitim merkezinde yapıldı. 4 yıl gibi uzun bir süre boyunca eğitim alan usta adayları, hem teorik hem pratik bilgiyi Renault bayilerinde uygulayarak öğreniyorlar. Renault Usta Bakımcılar

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Araba Testleri, Araba Haberleri, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Renault Mais, Oyak Renault, Renault Yetkili Servis

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Renault Grubu İngiltere Ülke Müdürü Emma Holmes eğitim programı hakkında açıklamalarda bulundu. ‘Bu genç öğrencilerimizin gösterdiği başarı gerçek takdiri hak ediyor. Geçmişteki servis ustalarıyla bugün arasında kullanılan teknik ve uygulanan sistemler açısından ciddi farklar mevcut. Uyguladığımız eğitim programı sayesinde, katılımcılarımızın da yüksek gayretleri ve çalışmaları sayesinde oldukça parlak bir geleceğe sahipler’ dedi.

[irp posts=”3800″ name=”Audi A7 Sportback 50 TDI Quattro Testim Youtube MSE Medya Kanalında Yayında!”]

Mezunlardan biri olan 22 yaşındaki Brad Baker yaptığı açıklamada, ‘Lise bittiğinde, iş bulmak için çok fazla çabaladım. İlgilenmediğim iş kollarına bile başvurmama rağmen maalesef her seferinde kapılar yüzüme kapandı. Manevi değeri de olduğu için askere gitmeyi düşündüm. Ancak daha sonra Renault’un eğitim programını bir bayisi sayesinde öğrendim ve katıldım. İşe olan tutkumu gördüler ve bana şans verdiler. Hayatım değişti. Sadece garanti bir meslek ve parlak bir gelecek değil aynı zamanda sosyal olarak da gelişmeme vesile oldular. Artık çok daha fazla özgüvene sahibim. Ustabaşı olmak için çalışmaya sabırsızlanıyorum, ardından da hedefim servis müdürü olmak’ dedi.

Katılımcılar, eğitimin sonunda Renault Grubu Usta Bakımcı Sertifikası alıyor. Eğitim süresince bayilerde görev yapan usta adayları, eğitim sonunda da iş garantisiyle mezun oluyorlar. Aldıkları sertifika sayesinde dünya çapında istedikleri Renault bayisinde onaylı usta olarak çalışma imkanına sahip oluyorlar. Aynı program kapsamında belli bir tecrübeden sonra daha ileri eğitim alınarak ustabaşı ve servis müdürlüğü için de sertifika alınabiliyor.

[irp posts=”3751″ name=”Youtube MSE Medya Kanalında Mercedes CLS 400d Testim Yayında! Abone Ol Kaçırma!”]

Renault Usta Bakımcılar

Araba Habercisi Dergisi

1 Kadın 1 Erkek Volvo XC40 D4 AWD 190 Beygir Testi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba