Rigorent kampanya yaptı 75 TL’ye araba kiralıyor!

Rigorentten Yılbaşına Özel İndirim

Rigorentten Yılbaşına Özel İndirim! Rigorent kampanya yaptı 75 TL’ye araba kiralıyor! Rigorent bireysel araç kiralamada 75 TL dedi Rigorentten Yılbaşına Özel İndirim

Tur Assist’in araç kiralama markası Rigorent, otomobil kiralamak isteyen bireysel kullanıcılar için avantajlı kampanyalara imza atmaya devam ediyor.

Rigorent bireysel araç kiralamada 75 TL

Rigorent, bu kapsamda yılbaşında tatilini daha güzel geçirmek isteyen müşterilerine bireysel araç kiralamada 75 TL’den başlayan rekabetçi fiyatlar ile araç kiralama fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların www.rigorent.com adresinden veya 0850 202 47 00 numaralı çağrı merkezi üzerinden rezervasyonlarını oluşturmaları yeterli oluyor.

[irp posts=”2110″ name=”Youtube 1 Kadın 1 Erkek araba testleri hız kesmeden devam ediyor”]

Tur Assist’in araç kiralama markası Rigorent

Çekici hizmetinden yol yardıma, konut onarımdan hava ambulansına, seyahat acentesinden tesisatçıya kadar farklı alanlarda toplam 6 bini aşkın hizmet birimi ile tüketicilerin yanında olan Tur Assist’in araç kiralama markası Rigorent, birbirinden avantajlı özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Rigorent, yediden yetmişe herkesin heyecanla beklediği yılbaşı tatilini değerlendirmek isteyen kullanıcılar için araç kiralamada 75 TL’den başlayan rekabetçi fiyatlar ile Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerine araç kiralama fırsatı sunuyor.

Rigorent Hedefi 2019’da 2.000 araca ulaşmak!

Kiralama hizmetini, müşterilerine uygun fiyatlı ve daima kaliteli bir hizmet anlayışı içinde sunabilme hedefi ile hareket eden Rigorent, geniş araç filosu ile Türkiye’nin birçok ilinde hizmet veriyor. Yaygınlık, rekabetçi fiyat ve araç çeşitliliğinin yanı sıra Rigorent, müşterinin olduğu yerde araç teslim etme ve istediği yerden aracı teslim alma gibi avantajlı özellikleri ile de araç kiralama sektöründe ön plana çıkıyor. Türkiye genelinde faaliyet gösteren şubelerinde, kolay ve uygun fiyatlarla araç kiralama hizmeti sunan Rigorent, 2019 yılında, 2.000 araçlık bir kapasiteye ulaşmayı hedefliyor.

[irp posts=”2129″ name=”Aston Martin Türkiye satış rakamlarında Dubai ile yarışıyor”]

Rigorentten Yılbaşına Özel İndirim

Araba Habercisi Murat Tosun

Aston Martin Türkiye satış rakamlarında Dubai ile yarışıyor

Rigorentten Yılbaşına Özel İndirim, Tur Assist’in araç kiralama markası Rigorent, Rigorent Hedefi 2019’da 2.000 araca ulaşmak, araba kiralama şirketleri

Araba Habercisi haberleri Araba Habercisi Dergisi Araba Habercisi sitesi Araba Habercisi testleri

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba