İkinci El Araçlarda En Çok Hangi Markanın İlanı Verildi! Yaş tercihi Temmuz ayında 6-10 yıl oldu!

Sahibinden Temmuz 2020 istatistikleri.
Sahibinden Temmuz 2020 istatistikleri.

Sahibinden Temmuz 2020 istatistikleri, En Çok Satan İkinci El, En Çok Satan Kullanılmış Araç, Sahibinden Temmuz 2020 ikinci el pazarı, En Çok Satan Marka Hangisi?

İkinci El Araçlarda yaş tercihi Temmuz ayında 6-10 yıl olarak öne çıktı! En Çok Hangi Markanın İlanı Verildi! Sahibinden Temmuz 2020 istatistikleri. En Çok Satan Marka Hangisi?

Instagram Hesabım

sahibinden Vasıta kategorisine ilişkin Temmuz ayı verilerini açıkladı: Temmuz ayında Türkiye’nin tercihi beyaz ve sedan otomobiller oldu. sahibinden, “Vasıta” kategorisine ait Temmuz ayına ilişkin verilerini açıkladı. Rapora göre Temmuz ayında vasıta kategorisinde en çok otomobil ilanı verildi. Otomobil ilanlarını sırasıyla, Minivan & Panelvan, Arazi, SUV & Pick-up, Motosiklet ve Ticari Araçlar ilanları takip etti. Temmuz verilerine göre; en çok beyaz, gri ve siyah renkli, model yılı ise sırasıyla 2015, 2012 ve 2016 olan, yakıt türünde dizel tercih edilen otomobillere ait ilanlar verildi.

Araçlardan Ne Kadar Vergi Alınıyor? Otomobillerden Ne Kadar Vergi Alınıyor? Bilelim ama Doğrusunu!

İkinci Elde En Çok Hangi Markanın ilanı verildi?

Bu dönemde otomobil ilanlarının %55’ini sedan, %38’ini ise 5 kapılı hatchback kasa tipi modeller oluşturdu. Tüm ilanlar arasında araçların %44’ü 100 bin TL üzerinde satışa sunulurken, %21’i 200 – 300 bin kilometre aralığında yer aldı. En çok ilan verilen motor hacmi ise 1301 – 1600 cm3 aralığı olarak belirlendi. Otomobillerde yaş tercihi ise 6-10 yıl olarak öne çıktı. Temmuz ayında en çok ilan verilen otomobil markası Renault olurken bunu Volkswagen takip etti. Opel, Ford ve Fiat ise ilan sayısı açısından öne çıkan diğer markalar oldu. Arazi, SUV & Pickup kategorisinde ise en çok Nissan Qashqai model araçların ilanı verildi. sahibinden’de ilan bakanlar Temmuz ayında sırasıyla en çok Volkswagen, Renault ve Ford marka otomobillerle ilgilendi.

Araba Habercisi Yaz 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın altıncı sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 19. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Hibrit Araçlara ÖTV Nasıl Uygulanıyor? Nedir Bu Hibrit Denen Araçlar? Hibrit Sadece Elektrikli mi?

Sahibinden Temmuz 2020 istatistikleri.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba