Toyota Avrupa CEO’su: Artık Araba Alınmayacak Kiralanacak!

Satın Alma Kirala Dönemi Başlıyor.
Satın Alma Kirala Dönemi Başlıyor.

Toyota Avrupa, Toyota Avrupa CEO, Toyota Türkiye, Toyota Satış Rakamları, Araba Kiralama, Araç Kiralama, Otomobil Kiralama. Satın Alma Kirala Dönemi Başlıyor.

Araba Kiralama, Otomobil Kiralama, Araç Kiralama, Kiralama Firmaları. Toyota Avrupa’yı yöneten Güney Afrikalı CEO Johan van Zyl çok önemli bir açıklama yaptı. Bunu kişisel görüşü olarak paylaşan ve markanın açıklaması olmadığını vurgulayan CEO, insanlar birkaç yıl içinde araba almayacak, onları kiralayacak dedi. Ayrıca tüm otomotiv sektörünü yakından ilgilendiren Paranızı geri kazanana kadar bu maliyetleri finanse etmeniz gerekecek. Nakit akış döngüsünün uzun olacağı bir dönem başlıyor açıklamasını da yaptı. Satın Alma Kirala Dönemi Başlıyor.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Toyota Avrupa’yı yöneten Güney Afrikalı CEO Johan van Zyl açıklamaları.

Groupe PSA Türkiye 2019 Sonuçlarını Açıkladı!

Toyota Avrupa’yı yöneten Güney Afrikalı CEO Johan van Zyl bu konu hakkında şu açıklamayı yaptı: “Bu benim kişisel görüşüm, birkaç yıl içinde insanların araba almayacak, onları sadece kiralayacak. Bu durum aracı başkalarıyla paylaşmak anlamına da gelmiyor. Elbette başkalarıyla ortak kullanılan araçlarda birkaç yıl içinde çok ön planda olan bir kullanım şekli olacak. Bu sadece onu özel olarak kullanacağınız anlamına gelir ve bu sistem artık satın almak yerine kiralamak olacaktır. Bunun yakın zamanda olacağını düşünüyorum. Otomobil üreticilerinin yakın gelecekte karlı olması için dönüşüme hazır olmaları gerekiyor. Gelecekte bunu karşılayabilmek için çok güçlü bir bilançoya ihtiyacınız olacak. Bu, araba paylaşımı gibi gelecekteki mobilite modellerinde de aynı şekilde olacak. Bu arabalar satılmayacak. Paranızı geri kazanana kadar bu maliyetleri finanse etmeniz gerekecek. Nakit akış döngüsünün uzun olacağı bir dönem başlıyor.”

Satın Alma Kirala Dönemi Başlıyor.

2019 Yılında Türkiye’de Hangi Marka Kaç Tane Sattı?

2019 Yılı Pickup Satış Rakamları Nasıl Oldu?

2019 Yılı Pickup Satış Rakamları Nasıl Oldu? 2019 Yılında En Çok Hangi Pickup Model Satıldı. İşte 2019 Pickup Satış Rakamları.

SıraMarkaModelToplam
1MitsubishiL2001.878
2NissanNavara1.087
3ToyotaHilux939
4FordRanger899
5MercedesX-Class794
6VolkswagenAmarok619
7IsuzuD-MAX523

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba