SEAT’ın 5G Uyumlu Otomobili Yarın Mobil Dünya Kongresi’nde Gösterilecek!

SEAT eXS Powered by SEGWAY Gösterilecek

SEAT, 25 Şubat’ta Barselona’da başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi’nde (Mobile World Congress – MWC), şehir içi kullanım amacıyla geliştirdiği yeni ulaşım aracı konseptini tanıtacak. SEAT eXS Powered by SEGWAY Gösterilecek

Seat Konsept, Seat Mobile World Congress, 5G Uyumlu Otomobil, Seat Yorumları, Seat Yenilikleri, SEAT eXS Powered by SEGWA, Otomobil Haberleri, Araba Haberleri ile ilgili detaylar haberimizde.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

SEAT, son beş yıldır katıldığı mobil teknoloji ve bağlanabilirlik ile ilgili küresel bir mihenk taşı olan Mobil Dünya Kongresine bu yıl da katılmaya hazırlanıyor.

SEAT eXS Powered by SEGWAY

İspanyol marka SEAT şehir içi küçük araçlarla ulaşım stratejilerinde bir fark yaratmak adına dünya prömiyerini yapacağı yeni aracın son dokunuşlarını yapıyor. SEAT, bir şehir içi ulaşım platformu olarak geliştirilen konsept otomobili 25 Şubat’ta yapılması planlanan basın toplantısında açıklayacak.

Bu anlamda şirket geçtiğimiz Kasım ayından itibaren satışı yapılan ve SEAT’ın kongre alanındaki yerinde önemli bir rol oynamaya devam edecek olan SEAT eXS Powered by SEGWAY’in piyasaya sürülmesi ile halihazırda konu ile ilgili ilk adımlarını attı.

SEAT Başkıanı Luca de Meo

SEAT Başkıanı Luca de Meo markanın bu stratejisini şöyle açıklıyor; “Ulaşım değişiyor. Üretici ve sağlayıcı olarak bizim rolümüz de bu değişime ayak uydurmak. Geleceğin şehirlerinde anahtar oyuncular olacak yeni ulaşım platformlarını sağlayabilmeli ve yönetebilmeliyiz. SEAT bu bağlamda birçok projede önemli rol alıyor ve MWC’nin bu projeleri dünyaya tanıtmak için olabilecek en uygun platform olduğunu düşünüyoruz.”

5G Uyumlu Otomobil Yapım Aşamasında

Barselona’yı Avrupa’nın en önemli 5G Teknoloji başkentlerinden biri haline getirmeyi amaçlayan 5G Barcelona projesi kapsamında, SEAT ve Telefonica “5G Uyumlu Otomobil” pilot testini gerçekleştirecek. İşbirlikçi ve otonom sürüş için ilk adım olan bu girişim, otomobilin etrafındaki altyapılar ve diğer otomobiller ile arasında iletişim sağlanmasına imkan veriyor.

XMOBA ve Metropolis: Lab doğal ortamında

Şehir içi ulaşımı geliştirmek için akıllı çözümler geliştiren, iki bağımsız SEAT Grup şirketi olan XMOBA ve Metropolis:Lab ekipleri de MWC’de olacak.
Kullanıcı ihtiyaçlarına adapte olabilen bir hizmet sağlayarak toplu taşımanın etkinliğini artırmak için çalışan “Bus on Demand” projesinin kaydettiği ilerleme ile ilgili detaylar da SEAT standında gösterilecek.

[irp posts=”2972″ name=”Dergilik Araba Habercisi Dergisi Şubat 2019 Sayısı Son Günler Zımba Gibi Yeni Sayı Geliyor!”]

SEAT eXS Powered by SEGWAY Gösterilecek

Araba Habercisi Murat Tosun

Dergilik Araba Habercisi Dergisi Şubat 2019 Sayısı Son Günler Zımba Gibi Yeni Sayı Geliyor!

SEAT eXS Powered by SEGWAY Gösterilecek, 5G Uyumlu Otomobil, 5G Uyumlu Araba, Seat Yorumları, Seat Testleri, Seat İncelemeleri, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri

SEAT eXS Powered by SEGWAY Gösterilecek, 5G Uyumlu Otomobil, 5G Uyumlu Araba, Seat Yorumları, Seat Testleri, Seat İncelemeleri, Araba Habercisi Dergisi, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri
SEAT eXS Powered by SEGWAY Gösterilecek

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba