Pilleri bavul gibi taşınıyor ev prizinden dolduruluyor! 150 km menzil sunan Silence S04 Türkiye’de!

Silence S04 kaç para olur?
Silence S04 kaç para olur?

Pilleri bavul gibi taşınıyor ev prizinden dolduruluyor! 150 km menzil sunan Silence S04 Türkiye’de! Elektrikli Araba modelleri arasına ilginç bir seçenek ekleniyor. İspanyol Silence S04 Türkiye yollarında görüldü. Silence S04 modelinin 2023’ün hemen başında satışa sunulması bekleniyor. Pillerinin çıkarılarak istenen yerde şarj edilme imkanı bulunan Silence S04 kaç para olur? Silence S04 kaç para olur?

INSTAGRAM HESABIM

Sosyal medyada gezinirken iddialı modelin Türkiye’ye geldiğini gördüm. Doğan Holding çatısı altında kurulan Doğan Trend Otomotiv tarafından Türkiye’ye getirilmiş ve şirket içi eğitimlere başlanmış. Bu eğitimler sırasında aracın fiyatının belirlenmesi de yapılacaktır. Şimdilik bildiklerime göre 300-350 bin TL gibi bir etikette olması gerekiyor. Bir otomobilin sunduğu ne varsa hepsine sahip olan aracın en önemli artısı pillerini şarj etmek olarak ön plana çıkıyor. Bataryaları tekerlekli bavul gibi taşınarak istenen yerde şarj edilebiliyor. Bu şarj işleminin ardından 2 günlük ihtiyacı karşılayabilecek şekilde 150 kilometre menzil sunuyor. Bu özellikle şehirde yaşayanlar için çok önemli bir avantaj olacak. Küçük yapısı sayesinde park konusunda da sıkıntı yaşatmayacak araç dikey olarak bile park edilebilecek boyutlarda (2.2 metre). 313 litre bagaj hacmi sunuyor olmasıysa iki kişilik yolculuklarda bu beklentileri de rahatlıkla karşılayacağı anlamına geliyor.

85 km/s hıza çıkabilen Silence S04, 50 km/s hızaysa 7 saniyenin altında bir zamanla çıkıyor. Bataryaların dayanıklılığı konusunda 1000 şarjın ardından bile kapasitesinin yüzde 97’sini kullanabilecek şekilde olduğu belirtiliyor. 20 HP güç üreten S04, atak sürüş istendiğinde gücünü belirli bir süre için 30 HP’ye kadar çıkarabiliyor. Bu güç sizi yanıltmasın çünkü onun ağırlığı sadece 450 kg. Klima, elektrikli camlar, elektrikli el freni, uygulamadan çalıştırma, müzik sistemi, 7 inç ekran, telefon şarj alanı, disk frenler, çok fonksiyonlu direksiyon simidi gibi özellikleri sunuyor.

Çok yakında Doğan Trend Otomotiv yöneticileri tarafından bilgiler açıklanır ve satışa sunulur. 50 TL’ye 150 kilometre menzil sunan yapısıyla çok tercih edilecek bir model olacağını düşünüyorum.

400 kilometre menzilli Elektrikli Peugeot 208, 2023 yılında yollara çıkıyor! 30 TL’ye 100 km yapacak!

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Silence S04 kaç para olur?

Silence S04 kaç para olur?

Silence S04 kaç para olur?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba