400 kilometre menzilli Elektrikli Peugeot 208, 2023 yılında yollara çıkıyor! 30 TL’ye 100 km yapacak!

Elektrikli Peugeot 208 ne zaman gelecek
Elektrikli Peugeot 208 ne zaman gelecek

400 kilometre menzilli Elektrikli Peugeot 208, 2023 yılında yollara çıkıyor! Peugeot elektrikli otomobil modelleri arasına bir yenisi ekleniyor. Peugeot 208 elektrikli daha güçlü ve daha fazla menzilli olarak satışa sunulacak. Elektrikli 208 satış fiyatı 900 bin TL’nin çok daha altında olur. Menzilli ve güçlü geliyor! Elektrikli Peugeot 208 ne zaman gelecek?

INSTAGRAM HESABIM

Elektrikli Peugeot 208’in WLTP döngüsünde 400 km’ye kadar elektrikli sürüş menzili sağlanması hedefleniyor. Tamamen elektrikli e-208’in yeni versiyonu 156 HP güç, 260 Nm tork üreten yeni motor seçeneğiyle satışa sunulacak. 2023 yılının başlarında satışa sunulacak araç grup elektrikli araçları arasında en güçlüsü ve en uzun menzilli model olacak. 51 kWs kapasiteye sahip bataryaları bulunan aracın 100 kilometrede 12 kWs tüketime imza atması bekleniyor. Bu tüketimle evde ortalama 100 km için şarj ücreti 30 TL oluyor.

Peugeot e-208’de tüm kullanımlara ve tüm şarj çözümlerine uygun iki tip entegre şarj cihazı bulunuyor. Standart olarak tek fazlı 7,4 kW şarj cihazı ve isteğe bağlı olarak üç fazlı 11 kW şarj cihazı bulunmakta. e-208 bunun dışında hızlı şarj özelliğine de sahip. 100 kW’lık genel şarj noktasında 25 dakikadan daha kısa bir sürede % 20’den % 80’e şarj mümkün. Sürücü, orta konsoldaki bir düğme üzerinden menzili veya performansı artırmak için mevcut üç sürüş modundan (ECO, NORMAL ve SPOR) birini seçebiliyor. Kullanıcı, vites seçim panelindeki başka bir düğme ile “FREN” modunu etkinleştirerek, gaz pedalından ayağını kaldırdığında yavaşlamayı arttırarak enerji geri kazanımını arttırabiliyor. Bu özelliği sayesinde kullanım sırasında menzili artırılıyor.

Jetta’nın ardından Passat’ın da fişini çeken Volkswagen yeni sedan modelini Çin’de tanıttı!

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Elektrikli Peugeot 208 ne zaman gelecek?

Elektrikli Peugeot 208 ne zaman gelecek

Elektrikli Peugeot 208 ne zaman gelecek

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba