Skoda Karoq 2 Yıl Gibi Kısa Bir Sürede 250.000 Adetten Fazla Satıldı!

Skoda Karoq Satış Rakamları Açıklandı!
Skoda Karoq Satış Rakamları Açıklandı!

Skoda Karoq Satış Rakamları Açıklandı, Skoda Karoq Yorumları, Skoda Karoq Özellikleri, Skoda Karoq Satışları, Skoda SUV Karoq Yorumları, detaylar haberimizde. Skoda’nın kompakt SUV modeli Karoq’un dünya lansmanı 2017 yılının Mayıs ayında yapılmıştı. 2017 Temmuz ayında ise üretilmeye başlanmıştı. Aradan yalnızca iki yıl geçmesine rağmen Skoda Karoq önemli bir başarıya imza atarak 250.000 adetlik üretim adetine ulaştı. Skoda Karoq Satış Rakamları Açıklandı!

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Skoda Karoq, Temmuz 2017’den bugüne Kvasiny’deki tesisinde ve Ocak 2018’den bu yana Mlada Boleslav’da üretiliyor. 2018 yılında Skoda, müşterilerine 115.700 adet Karoq teslimatı gerçekleştirdi. Bu yıl ise ilk 8 ayda 97.900 adetlik Karoq satışı yaptı. Bu satış başarısıyla da Karoq, Skoda’nın en başarılı modellerinden biri haline geldi. Skoda’nın SUV macerası 2016 yılında Kodiaq modeliyle başladı. Ardından Karoq ve yeni tanıtılan Kamiq ile birlikte Çek marka SUV segmentinde iddialı bir marka haline geldi.

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Skoda, başarılı kompakt SUV modeli Karoq’un 2020 model yılı için bir dizi görsel ve teknolojik yenilikler yaptı. Eklenen yeni özelliklerden olan Kör Nokta Uyarı Sistemi sayesinde Skoda Karoq sürücüsünü 70 metre mesafeye kadar uyarabiliyor. Ayrıca Skoda Connect özelliği sayesinde Skoda’nın en yeni bağlantı teknoloji sunuluyor. Dinamik Şasi Kontrol (DCC) sistemi sayesinde de hem önden çeker hem de dört tekerlekten çekiş sistemine sahip Skoda Karoq zorlu arazi koşullarında çok daha rahat bir şekilde ilerleyebiliyor.

Skoda Yönetim Kurulu Üyesi Michael Oeljeklaus, ‘Karoq modelimizin 250.000 adetlik üretime imza atması ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Üretime başladıktan sonra yalnızca iki sene içerisinde bu başarıya ulaşması, Karoq’un ne kadar çekici bir model olduğunu ve model gamımızdaki önemini kanıtlıyor’ dedi. Türkiye’de 2019 yılı Ağustos ayı sonu itibariyle Skoda Karoq 387 adet satmış.

Skoda Karoq Satış Rakamları Açıklandı! Araba Habercisi Dergisi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Mercedes Benz Açılışına Geldiği Araba Satışta!

Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısında Neler Var?

Opel 50 km boyunca hiç yakmayan SUV yaptı!
Cabrio SUV olur mu demeyin? Volkswagen yaptı.
Elektrikli Audi SUV rakiplerinden önce geldi.
Mercedes Benz Kompakt Sedan A200 ile çok iddialı.
Yeni Opel Corsa Elekrikli Seçeneğiyle Geliyor!
Ford SUV Şansını Puma ile deneyecek.
Yeni Mazda3 180 Beygir Oldu.
Fabrika Çıkışı LPG’li Honda Civic Testi.
Yerli Malı Renault Clio Yenilendi.
Nissan Qashqai CVT şanzıman dönemini kapattı.

Teknoloji Dergisi GoToTechno Eylül Sayısı Çıktı!

Teknoloji Dergisi GoToTechno Dergisi kolay anlaşılan diliyle ön plana çıkan bir dergi. Araba Habercisi Dergisi’nin hediyesi olmasının dışında Turkcell Dergilik üzerinden tüm sayıları ücretsiz okuyabilirsiniz.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba