Skoda 750.000 Kodiaq SUV Üretimini Gerçekleştirdi! Markanın en sevilen modellerinden biri!

Skoda Kodiaq 750 bin üretim
Skoda Kodiaq 750 bin üretim

Skoda 750.000 Kodiaq SUV Üretimini Gerçekleştirdi! Markanın en sevilen modellerinden biri! Skoda Kodiaq 750 bin üretim.

INSTAGRAM HESABIM

Skoda önemli ve yeni kilometre taşlarını daha geride bıraktı. Kasım ayında 750 bininci KODIAQ SUV modeli, Kvasiny fabrikasındaki üretim bandından indirildi. 2016 yılında Skoda markasının SUV atağının başlangıcını temsil eden KODIAQ, ilk günden bu yana markanın en sevilen modellerinden biri haline gelmeyi başardı. KODIAQ’ın ardından Skoda’nın SUV başarısı KAROQ ve KAMIQ ile de devam etti.

7 koltuklu veya 5 koltuklu olarak tercih edilebilen KODIAQ, aynı zamanda yüksek performanslı RS versiyonu ve zarif L&K versiyonu ile de her müşteriye hitap etmeyi başarıyor. Kısa zamanda 750 bin adetlik üretime ulaşan KODIAQ, geçtiğimiz yıl yenilenerek satışa sunuldu ve daha çekici bir tasarımla iddiasını artırdı.

Skoda, KODIAQ yanı sıra üretim alanında dört milyonuncu EA211 motorunu ve 15 milyonuncu son nesil şanzımanı da üreterek başka kilometre taşlarını geride bıraktı. Mlada Boleslav fabrikasında 2012’den bu yana üretilen EA211 motorları, 700 çalışan tarafından günde 2 bin 500 adet olarak yapılıyor. Bununla birlikte, 15 milyonuncu mevcut jenerasyon şanzımanını üreten Skoda, yüksek üretim adetleriyle birlikte dayanıklılığından ödün vermeden üretimini kusursuzlaştırmaya devam ediyor deniliyor. Skoda şanzımanlarını Mlada Boleslav ve Vrchlabi’de üretiyor. Bu tesislerde VW Grubu markaları dahil olmak üzere 5 ve 6 ileri manuel’in yanı sıra otomatik şanzımanların üretimi gerçekleştiriliyor.

Otoshops Nakit İle Aracını Anında Sat, Değerinde Sat dediler! İkinci el oto pazarı durgun geçiyor!

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Skoda Kodiaq 750 bin üretim.

Skoda Kodiaq 750 bin üretim

Skoda Kodiaq 750 bin üretim

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba