Çin’de 22 Milyonuncu Skoda Banttan İndi! 22 Milyonuncu Araba Kodiaq GT Oldu!

Skoda Kodiaq GT Yorum
Skoda Kodiaq GT Yorum

Skoda, Çin’de Changsha şehrindeki fabrikasında 22 milyonuncu aracını üretti. 22 milyonuncu araba, Skoda’nın Kodiaq GT modeli oldu. Auto Shanghai’de Skoda Günü adı verilen etkinlikte 16-25 Nisan arasında sergilenecek. Skoda Kodiaq GT Yorum

Araba Dergisi, Araba Test, Araba Sürüş, Araba Yorum, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Skoda Üretim, Skoda Yorum, Skoda Kodiaq Yorum

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Skoda CEO’su Bernhard Maier, 22 milyonuncu araç üretimi hakkında açıklamalarda bulundu. ‘Skoda oldukça hızlı büyüyor. 124 yıllık tarihimizde, son 5 yılda yakaladığımız satış adetleri, tüm tarihimizde sattığımız araç adetinin dörtte birini oluşturuyor. 22 milyonuncu arabamızı üretmemiz de bu büyümemizi perçinliyor. Bu büyümemizin devamı için 2022 yılına kadar 30’dan fazla yeni model lansmanı yapacağız.’ Çin pazarı için ayrı bir parantez açan Maier, ’12 yıl önce giriş yaptığımız Çin pazarı, bizim için çok önemli. Skoda, Çin’de oldukça iyi bir ivme yakaladı ve şu anda en büyük pazarımız Çin’ dedi.

Üretim ve Lojistikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Michael Oeljeklaus da Skoda’nın 22 milyonuncu aracı üretme başarısı hakkında konuştu. ‘Büyüme stratejimiz gereği, uluslararası ve verimli bir üretim ağına sahibiz. Toplam 9 ülkede 16 fabrikamız var. 22 milyonuncu arabamızın Çin’de üretilmesi Skoda markasının uluslararası olma konusunda yaptığı başarılı girişimlerin bir sonucu’ dedi.

Skoda Çin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ralf Hanschen ise yaptığı açıklamada, bugün, gurur duymamız için 22 milyon sebebimiz var ve Amiral gemimiz Kodiaq GT, Çin pazarında sunduğumuz dördüncü SUV modelimiz diye ekledi.

Skoda son 10 yılda tam 10 milyon araç üretti

1905 yılında kurulan markanın kilometre taşlarına bakıldığında son 10 yılda yakaladığı büyüme ivmesi dikkat çekiyor. 1905 yılından 1991 yılına kadar sadece 5 milyon araç üreten Skoda, 2006 yılında 10 milyonuncu aracını üretti. 2009 yılında 12 milyon aracını banttan indiren Skoda, 10 yıl içinde 10 milyon araç üreterek Nisan 2019’da 22 milyonuncu aracını üretti. Üretimde otomasyonun gelişmesi ve Endüstri 4.0 uygulamalarının üretim miktarlarını hiç şüphesiz artırdı. Üretim teknolojilerinin gelişmesinin yanı sıra, Skoda’nın artan global pazarlaması, model gamını artırarak daha geniş kitlelere ulaşması ve bu kitleler tarafından da beğenilmesinin payı büyük.

[irp posts=”3800″ name=”Audi A7 Sportback 50 TDI Quattro Testim Youtube MSE Medya Kanalında Yayında!”]

Skoda Kodiaq GT Yorum

Araba Habercisi Dergisi

Murat Tosun Mercedes CLS 400d’yi test etti!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba