Değişime hazır mısın? 16 Ocak’tan itibaren Peugeot ve Fiat ortak oluyor! Yepyeni modeller geliyor!

Stellantis nedir?

Fiat Peugeot ortaklığı, FCA PSA ortaklığı, Stellantis nedir, Stellantis anlamı ne, Peugeot ve Fiat ortak oldu.

Groupe PSA ve Fiat Chrysler Automobiles, 18 Aralık 2019’da açıklanan Birleşme Anlaşmasında belirlendiği şekilde 50:50 birleşmesinin tamamlanmasına doğru ilerlerken STELLANTIS artık gerçek oluyor. Peugeot ve Fiat Ortaklığı 16 Ocak 2021 tarihinde gerçek oluyor. PSA FCA STELLANTIS. Groupe PSA FCA Group STELLANTIS. Fiat Peugeot ortaklığı, FCA PSA ortaklığı, Stellantis nedir, Stellantis anlamı ne, Peugeot ve Fiat ortak oldu.

Instagram Hesabım

STELLANTIS yıldızlarla aydınlanmak anlamına gelen Latince “stello” fiiline dayanıyor. Bu isim, iki şirketin bir araya gelerek bir sonraki ulaşım döneminin yeni liderlerden birini yaratacak olmasından, aynı zamanda kurucularının tüm değerlerini koruyor olmasından ve yeni ve güçlü şirket kültürlerinden ilham alıyor.
STELLANTIS küresel bir işletmenin küresel ölçeğini; olağanüstü kapsamlı ve derinlemesine bir yetenek, bilgi birikimi ve kaynak ile birleştirerek önümüzdeki on yıllar için sürdürülebilir ulaşım çözümleri sunabilecek. İsmin Latin kökenleri, kurucu şirketlerinin zengin tarihine övgüde bulunurken, astronomi çağrışımı, endüstriyi değiştiren bu birleşmeyi yönlendiren gerçek iyimserlik, enerji ve yenilenme ruhunu yansıtıyor. Yeni ismin belirleme süreci, Birleşme Anlaşması ilan edildikten hemen sonra her iki şirketin üst yönetiminin dahil edilmesiyle başladı.

Groupe PSA FCA Group Ortaklığı Ne Zaman? Hangi markalar ortak olacak?

16 Ocak tarihinden itibaren Peugeot ve Fiat Ortaklığı resmileşiyor. Avrupa Birliği’nin ve şirket paydaşlarının onayını da alan ortaklık resmen başlıyor. Stellantis adıyla Peugeot, Fiat, Opel, Alfa Romeo, Citroen, Lancia, Maserati, Jeep, Chrysler, Dodge ve DS markaları ortak oldu.

Yeni Seat Leon ne zaman satılacak? Yeni Seat Leon bugün satışa sunulsa Türkiye’de kaç para olacak?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Stellantis nedir?

Stellantis nedir?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba