SUV satın almak için fırsat! 200 bin TL %0,99 ya da 100 bin TL %0 faiz dediler! İşte kampanyanın detayları!

SUV fiyatları SUV kampanyaları Suvmarket.
SUV fiyatları SUV kampanyaları Suvmarket.

SUV satın almak için ister 200 bin TL %0,99 faiz ister 100 bin TL %0 Faiz dediler! İşte kampanyanın detayları! SUV fiyatları SUV kampanyaları Suvmarket.

Instagram Hesabım

Suvmarket, Türkiye’de kullanıcıların en çok tercih ettiği otomobil segmenti olan SUV modellerini Doğan Grubu güvencesi ve uygun ödeme koşullarıyla tek bir platformda buluşturmayı sürdürüyor açıklamasıyla kampanya duyuruldu. İşte şirket taraf1ndan yapılan ve bizlere basın bülteni olarak iletilen o kampanyayla ilgili açıklama metninin tamamı: “Suvmarket müşterilerine sevindiren fırsatlar sunmaya devam ediyor. Güvenle seçim yapılabilen, tamamen yenilenmiş, garantili her marka SUV’un satışa sunulduğu Suvmarket, Türkiye’nin ilk ve tek ikinci el SUV satış platformu olarak da dikkat çekerken, müşterilerine yaz döneminde avantajlı kampanyaları ile araç alma fırsatı sunuyor. Suvmarket’ten alınacak tüm araçlar için müşteriler 200.000 TL’ye 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi seçeneğine ulaşabilirken, dileyenler 100.000 TL için 12 ay sıfır faizli kredi imkânına sahip oluyor.
Doğan Grubu güvencesiyle sertifikalı, garantili SUV modelleri platform avantajlı fırsatlarının yanı sıra; değişim/iade garantisi, test sürüşü, garantili ekspertiz raporu ve değerinde takas gibi hizmetleriyle güven verirken aynı zamanda rakiplerinden de farklılaşıyor. Suvmarket, özenle seçtiği araçları alıp, itinalı bir süreç ile tüm bakımlarını, hijyenik temizliğini ve teknik kontrollerini yaparak, garantili ve sertifikalı bir şekilde müşterilerine sunuyor. Özenle seçilmiş, itinayla hazırlanmış kullanılmış SUV’lar, SUV Uzmanı Suvmarket’te yer alıyor.”

Fiat Egea Cross Temmuz sonunda kaç paraya satılıyor? Yerli Üretim Fiat Egea Cross modeli kaç para?

Araba Habercisi Yaz Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 42. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 42. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin en çok satan SUV modeli olan Dacia Duster fiyat listesi nasıl? Bayide bulursan kaç para?

Araba Habercisi Dergisi Yaz 2022 Sayısı’nda neler var? SUV fiyatları SUV kampanyaları Suvmarket.

Siz isterseniz yine de önce boyaya bakın!

Yeni Suzuki S-CROSS Türkiye Yollarına Çıktı!

Yeni MG ZS EV Son Çeyrekte Türkiye’de satışa sunuluyor.

Hoşça kal Kadjar Merhaba Austral.

Audi A6 Avant e-tron concept gösterildi!

Ateş gibi araba: Mazda 3.

Yeni Dacia Duster hiç olmadığı kadar güçlü.

Renault MORPHOZ gerçek oldu.

Elektrikli araçların menzilinde devrim: Mercedes Vision EQXX.

SUV fiyatları SUV kampanyaları Suvmarket.

SUV fiyatları SUV kampanyaları Suvmarket.

SUV fiyatları SUV kampanyaları Suvmarket.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba