Suzuki Türkiye Tüm Bayilerini İnternete Taşıdı! Tüm Bayiler Görüntülü Görüşmeye Geçti!

Suzuki Türkiye Bayileri İnternete Taşındı
Suzuki Türkiye Bayileri İnternete Taşındı

Suzuki Tüm Bayilerini İnternete Taşıdı, Suzuki Türkiye Bayileri Online Oldu, Suzuki Türkiye Bayileri İnternete Taşındı, Suzuki Türkiye Online Satışa Geçti.

Doğan Holding tarafından temsil edilen Suzuki’nin ülke genelindeki bayilikleri uzaktan satışa imkan veren görüntülü görüşme teknolojisiyle donatıldı. Suzuki Türkiye bayilerinin online satış ve iletişim sistemi nasıl çalışıyor? Doğan Holding Otomotiv Grubu Şirketleri CEO’su Kağan Dağtekin açıkladı. Suzuki Türkiye Bayileri İnternete Taşındı.

Instagram Hesabım

Doğan Holding tarafından temsil edilen Suzuki’nin Türkiye genelindeki bayilikleri uzaktan satışa imkan veren görüntülü görüşme teknolojisiyle donatıldı. Evden kolaylıkla marka temsilcileriyle görüntülü görüşmeye imkan veren sistemi kullanmak için ek bir uygulama ya da cihaza da ihtiyaç kalmıyor. Müşteriler, otomobil, motosiklet ve deniz motorları hakkında artık showroomlara gitmeden bilgi alabiliyorlar.

Doğan Holding Otomotiv Grubu Şirketleri CEO’su Kağan Dağtekin Yeni Sistemi Açıkladı!

Ford Türkiye’de bulunduğu dönemden çok iyi tanıdığım Kağan Dağtekin otomotiv konusunda en tecrübeli isimlerden biri. Suzuki’nin bu yeni yapılanmasından başarılı sonuçlar elde edeceğine emin olduğum bir isim. Konuyla ilgili bilgiler veren Doğan Holding Otomotiv Grubu Şirketleri CEO’su Kağan Dağtekin, “Günümüzde uzaktan bağlantı teknolojileri bir hayli ilerledi, zaman ise çok değerli bir hale geldi. Bu paralelde, biz de hem Suzuki otomobil, motosiklet ve deniz motoru markalarımız için canlı görüntülü sisteme geçiş yaptık. 11Sight ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde tüm bayilerimizin dahil olduğu bir altyapı oluşturduk. Artık müşterilerimiz evlerinden çıkmadan bayilerimizi ziyaret edebilir; marka temsilcilerimizle görüşebilir, bilgi alabilir hatta pazarlık dahi edebilirler. Bu hafta devreye aldığımız uygulamanın, özellikle içerisinde bulunduğumuz hassas dönemde müşterilerimiz ve çalışanlarımız için kolaylık ve memnuniyet sağlayacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Suzuki Türkiye Online Satış Sistemi nasıl çalışıyor?

Suzuki web sitesine girip yetkili satıcı listeleri içerisindeki ilgili linklere tıklayan müşteriler saniyeler içerisinde bağlantı kurdukları marka yetkilisinin akıllı telefonu ya da tableti üzerinden görüntülü görüşme yapabiliyor. Burada merak ettikleri soruların yanıtlarını öğrenebilen müşteriler, ürün ve hizmetler hakkında dilediği bilgiyi alabiliyor.

Teşekkürler Toyota Türkiye Teşekkürler Toyota Türkiye Ailesi Teşekkürler Ali abi

Suzuki Türkiye Bayileri İnternete Taşındı
Doğan Holding Otomotiv Grubu Şirketleri CEO’su Kağan Dağtekin

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın üçüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 16. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

Suzuki Türkiye Bayileri İnternete Taşındı

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba