ÇİNLİ CHERY’YE ÇİN’DEN RAKİP GELDİ! 922 bin TL’den başlayan fiyatlarla C SUV satmaya başladılar!

SWM Fiyat Listesi Aralık 2023.
SWM Fiyat Listesi Aralık 2023.

ÇİNLİ CHERY’YE ÇİNDEN RAKİP GELDİ! 922 TL’den başlayan fiyatlarla SUV satmaya ne zaman başlıyorlar? SWM Fiyat Listesi Aralık 2023.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Öncelikle bu bilgiler bana Atmo Grubu yönetimi tarafından Canyaş İletişim aracılığıyla basın bülteni olarak iletilmiştir. Haberin devamında yapılan açıklamaları bulabilirsiniz.

Çin’in önde gelen ve hızla büyüyen otomotiv üreticilerinden Shineray Group bünyesinde yer alan SWM, Türkiye’de iki yeni SUV modelini satışa sunarak ülkemiz pazarına giriş yaptı. Türkiye’de Atmo Grubu tarafından temsil edilen İtalyan otomotiv üreticisi SWM, C-SUV segmentinde yer alan ve fiyat-performans dengesiyle dikkat çeken SWM G01 ve G01F modelleriyle pazardaki dengeleri değiştirmeyi hedefliyor. SWM, 2024’ün ilk çeyreğinde de ürün gamını, 3’ü SUV ve 1’i de ticari araç olmak üzere 4 yeni modelle genişletecek. İlk aşamada İstanbul ve Ankara’daki satış ve satış sonrası noktalarında hizmet vermeye başlayacak olan SWM, SUV model ailesini Türkiye’ye özel uzatılmış 5 yıl veya 150 bin kilometre garantiyle satışa sunuyor. 922 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan SWM modelleri, geniş iç mekânı ve güçlü motoruyla hem ailesiyle birlikte seyahat etmeyi sevenlere hem de dinamik sürüş keyfi arayan tüketicilere hitap ediyor.

SWM G01’in Comfort donanımlı ve manuel şanzımanlı versiyonu 922 bin TL’den başlayan fiyatla satışa sunulurken, aynı modelin Elite donanım paketli ve DCT şanzımanlı versiyonu ise 1 milyon 199 bin 500 TL fiyat etiketine sahip. Premium adı verilen tek donanım paketiyle satışa sunulan ve DCT şanzımanla kombine edilen G01F’in anahtar teslim fiyatı ise 1 milyon 270 bin TL olarak belirlendi. SWD15T kodlu 1.5 litre hacmindeki turbo beslemeli benzinli motor hem yüksek verimlilik sunuyor hem de istendiğinde sportif sürüş ihtiyaçlarına yanıt verebiliyor. 112kW/150 HP güç, 215 Nm tork üreten bu motor, yüksek performanslı ve sportif sürüş keyfini minimum yakıt tüketimiyle yapabiliyor deniliyor. Bu motorda manuel şanzımanla birlikte 7 ileri DCT şanzıman sistemi görev yapıyor.

FİYATI DÜŞTÜ 6 AY SONRA ÖDEME GELDİ! Hyundai Bayon modelinde fiyatları ne kadar düşürdüler?

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

SWM Fiyat Listesi Aralık 2023.

SWM Fiyat Listesi Aralık 2023.

SWM Fiyat Listesi Aralık 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba