Tesla Cybertruck Tanıtımı Yapıldı! Tanıtım Lansmanında Kırılmaz Denen Cam Tek Seferde Kırıldı!

Tesla Cybertruck Tanıtıldı
Tesla Cybertruck Tanıtıldı

Tesla’nın sahibi Elon Musk için Cybertruck lansmanında işler yolunda gitmedi. Zırhlı ve camları kırılmaz denen ilginç tasarımlı! aracın tanıtımında kırılmaz denen camlar tek seferde kırıldı. Tesla Cybertruck Tanıtıldı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Tesla pickup sınıfına efsanevi bir giriş yapmayı planlıyordu. Cybertruck olduğu iddia edilen fotoğraflar gerçekten de onları haklı çıkarıyordu. Ancak aracın tanıtımında işler her anlamda yolunda gitmedi.

[irp posts=”8972″ name=”Turkcell Dergilik uygulamasından Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı’nı okuyabilirsiniz”]

İlk olarak tasarım büyük bir kesim tarafından sevilmedi. Buna elbette ben de dahilim. Neye benzediği konusunda açık bir şekilde dile getirmem gerekirse bir yorum yapamadım. Geçmişte yapılan ütopik araç tasarımlarına benziyor ama modern olmakla alakası bile yok. Ne diyeyim benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Tesla CyberTruck Tanıtım toplantısında yaşananların ardından Elon Musk bile benimle aynı fikirde olabilir.

Tesla CyberTruck Tanıtım toplantısında ne mi oldu? Elon Musk aracın zırhlı ve kırılmaz camlara sahip olduğunu anlatıyordu. Bu konuşmanın ardından görevli bir kişiden aracın camına doğru demir bir bilye atmasını istedi. Daha demir bilye arabanın camına değdiği anda cam kırılınca salondan net bir şekilde uğultular yükseldi. Sanırım Elon Musk yaptıkları onlarca testin ardından lansmanda böyle bir olayın yaşanmasının ardından şoka girmiştir. Gerçekten korkunç bir durum.

Tesla Cybertruck Tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

Honda Civic HB yeni dış görünümüyle daha sportif ve çekici bir otomobil oldu! Yeni ne var?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba